Melody Player for Mac

Melody Player for Mac 6.6.2d

Mac / Myriad Software / 1572 / Целосни спецификации
Опис

Melody Player за Mac е моќен MP3 и аудио софтвер кој ви овозможува да репродуцирате музички фајлови создадени со Harmony или Melody Assistant. Оваа мала програма поддржува различни формати на датотеки, вклучувајќи датотеки Mus, Myr, Mu3, MID, ABC, MOD, S3M, XML и MXL. Со Melody Player за Mac инсталиран на вашиот компјутерски систем, можете да уживате во слушањето на вашите омилени музички нумери без никакви проблеми.

Една од најзначајните предности на користењето на Melody Player за Mac е тоа што ја вклучува лесната верзија на базата на податоци за дигитален звук. Ова значи дека не ви треба никаква Midi картичка или интерфејс за да го користите овој софтвер. Тоа е одлична карактеристика за оние кои сакаат да заштедат пари на скапа хардверска опрема.

Melody Player за Mac има кориснички интерфејс што го олеснува навигацијата низ неговите карактеристики и функции. Можете лесно да пребарувате низ вашата музичка библиотека и да ги изберете песните што сакате да ги репродуцирате со само неколку кликања. Софтверот доаѓа и со напредни опции за репродукција како што се режимот за повторување и режимот на мешање.

Друга одлична карактеристика на Melody Player за Mac е неговата способност да креира плејлисти. Можете да креирате сопствени листи за репродукција врз основа на вашите преференци за расположение или жанр и да ги слушате кога сакате, без да барате низ целата ваша музичка библиотека.

Софтверот нуди и различни опции за прилагодување, како што се менување на бојата на кожата на прозорецот на плеерот или прилагодување на нивоата на јачина на звук според вашите преференции. Овие карактеристики им олеснуваат на корисниците да го персонализираат своето искуство со слушање.

Melody Player за Mac е компатибилен со сите верзии на macOS оперативни системи од 10.6 па наваму, што го прави достапен на различни уреди кои работат со macOS оперативни системи.

Како заклучок, ако барате ефикасен софтвер за MP3 и аудио кој нуди напредни опции за репродукција заедно со можности за создавање плејлисти, тогаш не гледајте подалеку од Melody Player For MAC! Неговиот кориснички интерфејс заедно со неговата компатибилност со различни верзии на macOS го прави идеален избор меѓу корисниците кои бараат сигурна апликација за аудио плеер!

Целосни спецификации
Издавач Myriad Software
Страница на издавачи http://www.myriad-online.com/en/index.htm
Датум на издавање 2020-04-10
Датум на додавање 2020-04-10
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Медиа плеери
Верзија 6.6.2d
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1572

Comments:

Најпопуларни