PDFtoMusic Pro for Mac

PDFtoMusic Pro for Mac 1.7.1d

Mac / Myriad Software / 1571 / Целосни спецификации
Опис

PDFtoMusic Pro за Mac - врвно решение за конвертирање на PDF музички резултати во аудио датотеки

Дали сте уморни од рачно препишување музички партитури од PDF-датотеки? Дали сакате да заштедите време и напор додека сепак добивате точни резултати? Не гледајте подалеку од PDFtoMusic Pro за Mac, врвното софтверско решение за конвертирање на песните на PDF музика во аудио датотеки.

Како водечки софтвер за MP3 и аудио, PDFtoMusic Pro е дизајниран да ви овозможи целосен пристап до огромната колекција музички партитури достапни на интернет. Со овој софтвер, можете лесно да конвертирате која било PDF-датотека во аудио датотека што може да се репродуцира на вашиот компјутер или мобилен уред.

Но, тоа не е се. Ако сакате да продолжите понатаму со потребите за уредување музика, Melody Assistant или Harmony Assistant се исто така достапни како додатоци. Со овие алатки, ќе можете да ја промените партитурата, да отстраните делови, да ги транспонирате или целосно да го преуредите целото парче според вашите преференции.

„Про“ верзијата на PDFtoMusic, исто така, им овозможува на корисниците да ги извезуваат своите резултати во формат MusicXML со кој управуваат повеќето професионални уредници на резултати. Оваа функција им овозможува на корисниците кои работат со други уредувачи на резултати, како што се Sibelius или Finale, беспрекорно да ја увезуваат својата работа без да губат никакви податоци.

Една од најдобрите работи за користење на овој софтвер е неговата способност за фино прилагодување на поставките за пресметување. Ова значи дека дури и ако одредено парче има сложени ритми и акорди, сепак ќе биде прецизно претворено во аудио датотека без да изгуби никакви детали.

Друга голема предност на користењето на овој софтвер е неговата компатибилност со различни оперативни системи вклучувајќи Windows и macOS. Без разлика дали работите на компјутер или Mac компјутер, бидете сигурни дека овој софтвер ќе работи беспрекорно на различни платформи.

Покрај тоа, креирањето PDF-датотека од која било програма (дури и стари или прекинати производи) е лесно и едноставно со оваа алатка. Како таков, тој станува идеален мост помеѓу разновидните уредници на резултати, што им овозможува на корисниците поголема флексибилност во нивниот процес на работниот тек.

Во краток преглед:

- Претворете го секој PDF музички резултат во аудио датотека

- Уредете ги резултатите со помош на додатоци за Melody Assistant или Harmony Assistant

- Извезете резултати во MusicXML формат

- Дотерете ги поставките за пресметување за точна конверзија

- Компатибилен со оперативните системи Windows и macOS

- Лесно креирање на PDF-датотеки од различни програми

Со сите овие карактеристики комбинирани заедно во една моќна алатка -PDFtoMusic Pro-, нема сомнение дека тоа е едно од најдобрите решенија таму кога станува збор за конвертирање на pdf датотеки во аудио датотеки што може да се репродуцираат!

Целосни спецификации
Издавач Myriad Software
Страница на издавачи http://www.myriad-online.com/en/index.htm
Датум на издавање 2020-04-10
Датум на додавање 2020-04-10
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Rippers & Софтвер за конвертирање
Верзија 1.7.1d
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra
Цена Free to try
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 1571

Comments:

Најпопуларни