Jubler for Mac

Jubler for Mac 7.0a3

Mac / Panayotis Katsaloulis / 6547 / Целосни спецификации
Опис

Jubler за Mac - врвна алатка за создавање и уредување видео преводи

Дали барате моќна алатка за креирање и уредување видео преводи? Не гледајте подалеку од Jubler за Mac! Овој софтвер за MP3 и аудио е врвното решение за сите ваши потреби за преводи. Без разлика дали сте корисник на софтвер за пишување или само треба да ги конвертирате, трансформирате, корегирате или рафинирате постоечките преводи, Jubler ве опфати.

Со својот интуитивен интерфејс и напредните функции, Jubler го олеснува создавањето висококвалитетни преводи кои совршено се совпаѓаат со вашите видеа. Еве некои од клучните карактеристики што го прават Jubler да се издвојува од другите алатки за титл:

Преглед на титл

Jubler ви овозможува да ги прегледате вашите преводи во реално време додека ги креирате. Ова значи дека можете да видите како точно ќе изгледаат на екранот пред да ги финализирате. Можете исто така лесно да ја прилагодите големината на фонтот, бојата, стилот и позицијата на вашите преводи.

Непречена соработка со MPlayer

Jubler работи беспрекорно со MPlayer - популарен медиа плеер кој поддржува широк спектар на видео формати. Ова значи дека можете лесно да внесувате видеа во Jubler и да ги синхронизирате вашите преводи со аудио записот.

Целосно уредување на титл

Jubler нуди целосни можности за уредување титлови, вклучувајќи форматирање на текст (задебелено/курзивно/подвлечено), прилагодување на времето (време на почеток/крај), прилагодување на времетраењето (должина), прекини на линии (разделување/спојување линии) и многу повеќе.

Поддршка за ASpell

Jubler е опремен со поддршка за ASpell - моќна алатка за проверка на правопис што помага да се обезбеди точност во вашите преводи. Со овозможена поддршка за ASpell, сите правописни грешки ќе бидат истакнати за да можат брзо и лесно да се поправат.

Покрај овие клучни карактеристики, Jubler нуди и многу други напредни опции како што се сериска обработка (за работа на повеќе датотеки одеднаш), функционалност за пребарување/замена со редовни изрази (за брзо правење сложени промени), приспособливи кратенки (за побрз работен тек), и повеќе.

Генерално, ако барате сеопфатна алатка за креирање и уредување видео преводи на платформата Mac OS X, тогаш не гледајте подалеку од Jubler! Со својот интуитивен интерфејс во комбинација со напредни функции како што се можностите за преглед на титловите заедно со непречена соработка помеѓу MPlayer; целосни опции за уредување, вклучително и прилагодување на форматирање на текст/тајминг/времетраење итн.; Поддршка за ASpell која обезбедува точност во откривањето правописни грешки; опција за сериска обработка која им овозможува на корисниците да работат истовремено преку повеќе датотеки; Функционалноста за пребарување/замена со редовни изрази што ги прави сложените промени полесни од кога било досега – овој софтвер е совршен избор без разлика дали е почетник или професионален корисник!

Целосни спецификации
Издавач Panayotis Katsaloulis
Страница на издавачи http://www.panayotis.com
Датум на издавање 2020-04-13
Датум на додавање 2020-04-12
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио софтвер за производство и снимање
Верзија 7.0a3
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion Java 1.5 or higher MPlayer ASpell
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 6547

Comments:

Најпопуларни