Document Converter for Mac

Document Converter for Mac 2.0

Mac / RootRise Technologies / 99 / Целосни спецификации
Опис

Document Converter за Mac е моќен софтвер за продуктивност кој нуди лесен и ефикасен начин за сериско конвертирање на различни формати на датотеки на документи во формати на Microsoft Office, формати на OpenOffice и RTF. Овој софтвер е дизајниран да им помогне на корисниците кои примаат стари или неподдржани документи како прилози за е-пошта на нивниот Mac, оние кои се префрлиле од Windows на Mac и откриле многу датотеки што не се отвораат на нивниот Mac, или оние кои имаат многу датотеки од стар формат и сакаат за мигрирање на сите во понови формати.

Со Document Converter за Mac, можете лесно да ги конвертирате вашите документи во најпопуларните формати на датотеки што се користат денес. Без разлика дали треба да конвертирате Word документи (.doc,. docx), PowerPoint презентации (.ppt,. pptx), табели на Excel (.xls, xlsx), документи на OpenOffice (.odt,. odp,. ods) или RTF датотеки - овој софтвер ве опфати.

Една од најдобрите работи за конверторот на документи за Mac е неговата леснотија на користење. Корисничкиот интерфејс го олеснува секој – дури и оние со мало техничко знаење – брзо да ги конвертира своите документи без никакви проблеми. Сè што треба да направите е да ги изберете датотеките што сакате да ги конвертирате и да го изберете излезниот формат што одговара на вашите потреби.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата робусност. Може да се справи со големи групи датотеки одеднаш без да го успори вашиот компјутер или да предизвика грешки. Ова значи дека можете да ги завршите сите ваши конверзии во еден потег без да треба да чекате за секоја поединечна датотека.

Конвертерот на документи за Mac нуди и низа опции за прилагодување за корисниците да можат да ги приспособат своите конверзии според нивните специфични потреби. На пример, ако ви требаат само одредени страници од конвертираниот документ, тогаш овој софтвер ви овозможува да изберете кои страници треба да бидат вклучени во процесот на конверзија.

Покрај тоа, конверторот на документи за Mac поддржува повеќе јазици, вклучувајќи англиски, француски и германски, што го прави достапен низ целиот свет.

Целокупниот конвертор на документи за Mac е суштинска алатка за секој што сака да ги насочи своите процеси за управување со документи со конвертирање на стари или неподдржани формати на документи на macOS во понови добро познати поддржани формати на документи како што се документите на Microsoft Office (.doc,.docx,.ppt, .pptx, xls, xlsx), OpenOffice документи (.odt,.odp,.ods) или RTF-датотеки со помош на конвертор на документи со леснотија!

Целосни спецификации
Издавач RootRise Technologies
Страница на издавачи http://www.rootrisetech.com
Датум на издавање 2020-04-13
Датум на додавање 2020-04-13
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за уредување на текст
Верзија 2.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Барања None
Цена $9.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 99

Comments:

Најпопуларни