iMyFone Lockwiper for Mac

iMyFone Lockwiper for Mac 6.1.0.3

Mac / iMyfone Technology / 30 / Целосни спецификации
Опис

iMyFone Lockwiper за Mac е моќен безбедносен софтвер кој им овозможува на корисниците да отстрануваат различни брави од уредите iPhone, iPad и iPod touch. Овој софтвер е дизајниран да им помогне на корисниците кои го заборавиле својот Apple ID или лозинка или на оние кои не можат да пристапат до нивниот уред поради ограничувањата на времето поминато на екранот.

Со iMyFone Lockwiper за iPhone, можете лесно да го отклучите вашиот Apple ID и да ја отстраните лозинката од вашиот iPhone. Овој софтвер исто така ви овозможува брзо и лесно да ги заобиколите ограничувањата за времето поминато на екранот на вашиот уред. Без разлика дали сте ја заборавиле лозинката или едноставно сакате да го вратите пристапот до вашиот уред без никаква мака, iMyFone Lockwiper за Mac е совршено решение.

Една од клучните карактеристики на iMyFone Lockwiper за Mac е неговата способност да го отклучува Apple ID без лозинка. Ако сте ја заборавиле лозинката на Apple ID или не можете да пристапите поради некоја друга причина, овој софтвер може да ви помогне да го вратите пристапот во само неколку едноставни чекори. Со својот интуитивен интерфејс и лесни за следење инструкции, дури и почетниците корисници можат лесно да го користат овој софтвер.

Друга одлична карактеристика на iMyFone Lockwiper за Mac е неговата способност да отстранува разни видови брави од уредите со iOS. Без разлика дали се работи за 4-цифрена/6-цифрена лозинка, заклучување Touch ID/Face ID или дури и заклучување за активирање на iCloud - овој софтвер може лесно да се справи со сите нив.

Покрај тоа, iMyFone Lockwiper за Mac поддржува и отклучување на половни iPhone телефони кои доаѓаат со непознати лозинки. Оваа функција го прави идеален избор за оние кои купуваат користени iPhone телефони, но не можат да ги користат поради непознати лозинки.

Процесот на користење iMyFone Lockwiper за Mac е јасен и лесен за следење. Едноставно поврзете го вашиот iOS уред преку USB-кабел и следете ги упатствата на екранот обезбедени од софтверот. Целиот процес трае само неколку минути во зависност од видот на бравата што се отстранува.

Генерално, ако барате ефикасен начин за отстранување на различни видови брави од уредите со iOS без никакви проблеми - тогаш не гледајте подалеку од iMyFone Lockwiper за Mac! Со својот кориснички интерфејс и моќните функции - овој безбедносен софтвер има се што ви треба за брзо и лесно да ја вратите контролата врз вашиот уред со iOS!

Целосни спецификации
Издавач iMyfone Technology
Страница на издавачи https://www.imyfone.com/
Датум на издавање 2020-04-14
Датум на додавање 2020-04-13
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Менаџери за лозинки
Верзија 6.1.0.3
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 30

Comments:

Најпопуларни