iMyFone iTransor for Whatsapp for Mac

iMyFone iTransor for Whatsapp for Mac 2.5.0.4

Mac / iMyfone Technology / 8 / Целосни спецификации
Опис

iMyFone iTransor за Whatsapp за Mac е моќен софтвер кој им овозможува на корисниците да префрлаат, да направат резервна копија и да обновуваат податоци на WhatsApp помеѓу Android и iPhone на Mac. Со овој софтвер, лесно можете сами да управувате со вашите податоци на WhatsApp без потреба од други алатки или апликации.

Без разлика дали се префрлате од стар телефон на нов или едноставно сакате да направите резервна копија од вашите податоци на WhatsApp, iMyFone iTransor за Whatsapp го олеснува тоа. Можете директно да ја префрлите целата историја на разговори во WhatsApp и прилозите од еден телефон на друг со само еден клик. Ова ги вклучува и телефоните/таблети со Android и iPhone-и.

Програмата ќе ги пренесе сите ваши пораки на WhatsApp, фотографии, видеа и други прилози на вашиот нов телефон без никакви проблеми. Не треба да се грижите за губење на некој од вашите важни податоци за време на процесот на пренос.

Една од најдобрите работи за iMyFone iTransor за Whatsapp е неговата леснотија на користење. Софтверот има едноставен интерфејс што го олеснува користењето дури и за почетници. Се што ви треба е неколку кликања и готово!

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата компатибилност и со уредите Android и iOS. Без разлика дали имате стар iPhone или најнов уред со Android, iMyFone iTransor за Whatsapp ќе работи беспрекорно со двете.

Покрај преносот на податоци на WhatsApp помеѓу уредите, овој софтвер исто така им овозможува на корисниците да направат резервна копија на нивните податоци WhatsApp на нивниот Mac компјутер. Ова значи дека дури и ако нешто се случи со вашиот телефон или ако случајно избришете некои важни пораки или прилози, секогаш можете да ги вратите од резервната датотека на компјутерот.

Севкупно, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка која ви овозможува сами да управувате со вашите податоци на WhatsApp на Mac без никакви проблеми, тогаш не гледајте подалеку од iMyFone iTransor за Whatsapp!

Целосни спецификации
Издавач iMyfone Technology
Страница на издавачи https://www.imyfone.com/
Датум на издавање 2020-04-14
Датум на додавање 2020-04-13
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за пренос и синхронизација на податоци
Верзија 2.5.0.4
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 8

Comments:

Најпопуларни