Suspicious Package for Mac

Suspicious Package for Mac 3.5.3

Mac / Mothers Ruin Software / 634 / Целосни спецификации
Опис

Ако сте корисник на Mac, знаете дека функцијата Quick Look е една од најзгодните и најзаштедливите функции на оперативниот систем. Со само неколку кликања, можете да ги прегледате датотеките без да мора да ги отворате во нивните соодветни апликации. Но, дали знаевте дека постои приклучок за Quick Look што може да ви го олесни животот? Запознајте го сомнителниот пакет за Mac.

Suspicious Package е софтвер за подобрување на работната површина дизајниран специјално за Mac OS X 10.5 (Leopard) и 10.6 (Snow Leopard). Тоа е приклучок за Quick Look што ви овозможува да ја прегледате содржината на пакетот за инсталирање на Apple без да го стартувате самиот Инсталатор. Ова значи дека можете брзо и лесно да видите што има во пакетот за инсталирање пред да одлучите дали да го инсталирате или не.

За да користите Сомнителен пакет, сè што треба да направите е да изберете икона во Finder и потоа да изберете Quick Look од контекстното мени (или притиснете го празно место). Приклучокот потоа ќе прикаже информации за пакетот, вклучувајќи го неговото име, број на верзија, големина и повеќе. Можете да кликнете на поединечни имиња на папки за да ја видите нивната содржина или кликнете на копчето „Прикажи содржина“ за да ја видите целата содржина одеднаш.

Една од најдобрите работи за Suspicious Package е неговата способност да ги предупредува корисниците кога им се потребни администраторски привилегии или кога треба да ја рестартираат машината по инсталацијата. Оваа функција осигурува дека корисниците се свесни за какви било потенцијални проблеми пред да инсталираат софтвер на нивните машини.

Друга одлична работа за сомнителниот пакет е неговата леснотија на користење. Приклучокот беспрекорно се интегрира со Quick Look, така што нема вклучено крива на учење – ако знаете како да го користите Quick Look, тогаш користењето на Suspicious Package ќе биде втора природа.

Генерално, ако барате начин да го насочите вашиот работен тек и да се погрижите вашиот Mac да остане безбеден од потенцијално штетни софтверски инсталации - не гледајте подалеку од Сомнителен пакет!

Целосни спецификации
Издавач Mothers Ruin Software
Страница на издавачи http://www.mothersruin.com/
Датум на издавање 2020-04-14
Датум на додавање 2020-04-14
Категорија Подобрувања на работната површина
Под категорија Софтвер за измени
Верзија 3.5.3
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 634

Comments:

Најпопуларни