Easy Duplicate Finder 7 Mac for Mac

Easy Duplicate Finder 7 Mac for Mac 7.0.9.1

Опис

Лесен Пронаоѓач на дупликати 7 Mac за Mac: Крајното решение за проблемите со вашите дупликати датотеки

Дали сте уморни од тоа да имате повеќе копии од истата датотека на вашиот Mac? Дали ви е тешко да управувате со вашите датотеки поради сите дупликати? Ако е така, тогаш Easy Duplicate Finder 7 Mac за Mac е совршено решение за вас.

Easy Duplicate Finder е наградувана програма која ќе ви помогне да ги пронајдете и избришете сите видови дупликат датотеки со само неколку кликања. Благодарение на неговите напредни алгоритми и флексибилните опции за управување со датотеки, Easy Duplicate Finder нуди неспоредлива точност и леснотија на користење.

Со својот интуитивен интерфејс, Easy Duplicate Finder им олеснува на корисниците да бришат дупликати во едноставен процес во три чекори: додавање папки, извршување на скенирање, бришење дупликат датотеки. Можете да изберете автоматски да ги избришете сите дупликати или да ги прегледате резултатите од скенирањето пред да ги избришете, преместите или преименувате.

Една од клучните карактеристики што го издвојува Easy Duplicate Finder од другите пронаоѓачи на дупликат датотеки се неговите напредни алгоритми за споредба на датотеки. Овие алгоритми ги откриваат сите дупликати датотеки на вашиот Mac и гарантираат 100% точни резултати. Програмата има и многу алатки за управување со датотеки што ви го олеснуваат брзото бришење на дупликатите што не ви се потребни.

Можете да ги сортирате резултатите по тип на датотека и да ги прегледате сите откриени датотеки, вклучувајќи слики, видеа, песни и документи. Моќните корисници можат да креираат маски за пребарување датотеки и да користат напредни опции на контекстното мени за да управуваат со нивните датотеки на најефикасен можен начин.

Со помош на Easy Duplicate Finder, наоѓањето и управувањето со е-пошта со дупликат документи, фотографии, видеа никогаш не било полесно. Можете дури и да ја користите оваа софтверска алатка за бришење дупликати од вашите библиотеки на iTunes и iPhoto!

Клучни карактеристики:

- Интуитивен интерфејс

- Напредни алгоритми

- Флексибилни опции за управување со датотеки

- Загарантирани точни резултати

- Многу алатки за управување со датотеки

- Подредете ги резултатите по тип

- Прегледајте ги откриените датотеки, вклучително и слики видеа, песни, документи.

- Создадете маски за пребарување

- Користете напредни опции на контекстното мени

- Управувајте со библиотеките на iTunes и iPhoto

Заклучок:

Како заклучок, Easy Duplicate Finder 7 Mac за Mac е суштинска алатка ако сакате организиран компјутер без преполн простор поради дупликат податоци. Софтверот обезбедува неспоредлива точност при откривање дупликат податоци додека нуди флексибилност при управувањето со нив. Со овој софтвер, вие се гарантира прецизно откривање што заштедува време, како и простор на дискот. Пронаоѓачот на лесно дупликати, исто така, доаѓа со многу функции како што се сортирање по тип, моќни маски за пребарување и опции за контекстното мени кои го прават управувањето со податоците многу поефикасно. Па зошто да чекате? Добијте си копија уште денес!

Преглед

Easy Duplicate File Finder за Mac ви овозможува брзо да лоцирате и елиминирате дупликати на датотеки што заземаат драгоцен простор на вашиот хард диск. Со само неколку кликања, можете да додадете ставка за скенирање, прелистување низ резултатите и елиминирање на сите датотеки што ќе ги изберете за да ослободите простор и да помогнете да го одржите вашиот компјутер поорганизиран и поефикасен.

Добрите

Работи брзо: штом ќе додадете папка или диск на оваа програма, скенирањето трае многу малку време. За кратко време ќе погледнете список со дупликат датотеки и ќе ги прелистувате за да видите од кои можете да се ослободите.

Добар интерфејс и совети: интерфејсот го олеснува гледањето како да додавате датотеки и кои чекори да ги преземете понатаму. Исто така, има збир на корисни совети што се појавуваат кога првпат ќе ја отворите програмата за да ве водат низ процесот.

Конс

Премногу пробни ограничувања: бесплатниот пробен период на оваа програма ве ограничува на десет дејства, што навистина само ви овозможува да добиете чувство за тоа какви се интерфејсот и навигацијата. Но, тоа не ви дава вистинско чувство за тоа што програмата всушност може да направи во поголем обем и колку непречено ќе работи.

Непредвидлива навигација: Лизгањето низ списокот со резултати од скенирање со подлогата за глувчето не е мазен процес, што го отежнува задржувањето на вашето место. Единствената друга опција е да ги користите копчињата со стрелки, што брзо станува досадно. Ако не ви пречи да ги изберете сите дупликати и да ги избришете, ова нема да биде проблем. Но, ако сакате да поминете поединечно и да правите селекции, тоа може брзо да стане фрустрирачко.

Крајна линија

Easy Duplicate File Finder за Mac брзо ги лоцира дупликатите датотеки и го олеснува нивното елиминирање за да се ослободи простор на вашата машина. Би било убаво ако пробниот период ви даде малку повеќе чувство за она што го добивате кога ќе го купите за 39,95 долари, но програмата сепак вреди да се инвестира.

Забелешка на уредниците: Ова е преглед на пробната верзија на Easy Duplicate File Finder за Mac 4.6.0.352.

Целосни спецификации
Издавач WebMinds
Страница на издавачи http://www.webminds.com
Датум на издавање 2020-07-29
Датум на додавање 2020-07-29
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Одржување и оптимизација
Верзија 7.0.9.1
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard OS X Leopard OS X Tiger OS X Panther
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 38159

Comments:

Најпопуларни