CAPS Wizard for Mac

CAPS Wizard for Mac 2.1

Опис

CAPS Wizard за Mac: Софтвер за врвна продуктивност за дактилографи со една рака и чести корисници на Caps Lock

Дали сте уморни од постојано притискање на копчето Caps Lock по грешка? Дали пишувате со една рака користејќи лепливи копчиња? Ако е така, CAPS Wizard е совршено решение за вас. Овој моќен софтвер за продуктивност е дизајниран да го олесни и поефикасно пишувањето, особено за оние кои се борат со традиционалните распореди на тастатурата.

Со CAPS Wizard, никогаш нема да морате повторно да се грижите за случајно пишување со сите букви. Овој иновативен софтвер обезбедува на екранот индикации за тоа кога копчињата Caps Lock, Shift, Function (fn), Control, Option или Command се притиснати (или се залепени со Лепливи копчиња). Можете да ги приспособите овие индикации за да одговараат на вашите преференции и потреби.

Покрај индикации на екранот, CAPS Wizard нуди и предупредувања кои ве предупредуваат кога се исполнети одредени услови. На пример:

- Го вклучивте CAPS Lock

- Напишавте одреден број (стандардно 5) на копчиња со копчето SHIFT (или Sticky Keys SHIFT)

- Го вклучивте Num Lock

Овие предупредувања може да бидат видливи, аудио или и двете. Тие ќе се појават без оглед на тоа во која апликација пишувате. Ова значи дека без разлика каде работите - без разлика дали е во процесор на текст или клиент за е-пошта - CAPS Wizard ќе ве информира и ќе помогне да се спречат грешките.

Една од најдобрите работи за CAPS Wizard е неговата леснотија на користење. Софтверот е неверојатно интуитивен и лесен за користење. Не бара посебна обука или техничко знаење за да започнете - едноставно инсталирајте го на вашиот Mac и почнете да го користите веднаш.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата флексибилност. Можете да го приспособите речиси секој аспект од тоа како функционира - од кои копчиња активираат известувања до тоа како тие известувања се појавуваат на екранот или се исклучуваат како аудио предупредувања.

Без разлика дали сте професионален писател кој троши часови во исто време пишувајќи на вашиот компјутер или некој кој само сака да ја подобри својата прецизност и брзина на пишување притоа избегнувајќи вообичаени грешки како што е случајно активирање за заклучување на капачиња - CAPS волшебникот ви го врати грбот!

Па зошто да чекаме? Преземете го CAPS Wizard денес и почнете да уживате во сите негови придобивки!

Целосни спецификации
Издавач John Woodward
Страница на издавачи http://theWoodwards.us/sw
Датум на издавање 2020-04-15
Датум на додавање 2020-04-15
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Друго
Верзија 2.1
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 3

Comments:

Најпопуларни