BSMConverter for Mac

BSMConverter for Mac 1.0.2

Mac / Bom Shanka Machines Ltd. / 1 / Целосни спецификации
Опис

BSMConverter за Mac: врвна алатка за конверзија на аудио

Дали сте уморни да се борите со конверзии на аудио датотеки? Дали ви треба сигурна и лесна за употреба алатка која може да се справи со сите ваши потреби за конверзија на аудио? Не гледајте подалеку од BSMConverter за Mac!

BSMConverter е едноставна и целосно бесплатна алатка која овозможува лесна конверзија помеѓу 16/24 битни WAV, 16/24 битни AIFF, MP3, OGG или FLAC датотеки со минимум гужва. Едноставно повлечете ги вашите датотеки во прозорецот, изберете го форматот на конверзија, кликнете конвертирај и изберете каде ќе бидат напишани конвертираните датотеки.

Со BSMConverter, можете лесно да ги конвертирате вашите аудио датотеки во кој било формат што ви треба без да се грижите за комплицирани поставки или збунувачки менија. Без разлика дали сте аудиофил кој сака да го зачува квалитетот на вашата музичка колекција или професионален инженер за звук кој работи на некој проект, BSMConverter има сè што ви треба за да ја завршите работата брзо и ефикасно.

Клучни карактеристики:

- Едноставен интерфејс за влечење и спуштање

- Поддржува повеќе формати на датотеки, вклучувајќи WAV, AIFF, MP3, OGG и FLAC

- Конвертира помеѓу 16/24 битни формати

- Целосно бесплатно без скриени трошоци или ограничувања

Зошто да изберете BSMConverter?

1. Интерфејс лесен за употреба: со својот интуитивен интерфејс за влечење и спуштање и едноставното мени за поставки, BSMConverter му олеснува на секој да ги конвертира своите аудио датотеки брзо и лесно.

2. Широк опсег на поддржани формати: без разлика дали работите со WAV од стара сесија за снимање или MP3 од вашата музичка библиотека, BSMConverter ги поддржува сите главни формати на аудио датотеки за да можете да работите со кој било тип на датотека најдобро одговара на вашите потреби.

3. Висококвалитетни конверзии: Со поддршка за 16-битни и 24-битни формати во сите поддржани типови датотеки (WAV/AIFF/MP3/OGG/FLAC), BSMConverter гарантира дека секоја конверзија се изведува со максимален квалитет без никакви загуби во верност.

4. Потполно бесплатен: За разлика од многу други софтверски алатки таму кои наплаќаат високи такси само за извршување на основни функции како конвертирање помеѓу различни аудио формати - BSMconverter не само што е потполно бесплатен, туку доаѓа и без никакви скриени трошоци или ограничувања!

Како работи?

Користењето на BSMconverter не може да биде полесно! Едноставно следете ги овие чекори:

1) Повлечете и спуштете една или повеќе изворни датотеки на главниот прозорец.

2) Изберете излезен формат (WAV/AIFF/MP3/Ogg Vorbis/FLAC).

3) Кликнете на копчето „Конвертирај“.

4) Изберете каде треба да се зачуваат конвертираните датотеки.

5) Почекајте додека процесот не заврши успешно!

Заклучок:

Како заклучок, BMSconverter е одличен избор ако барате сигурна, но едноставна алатка која може да се справи со сите ваши потреби за конверзија на аудио. Покрај тоа што е потполно бесплатен, тој нуди висококвалитетни конверзии низ повеќе популарни типови датотеки, додека ја одржува леснотијата на користење преку неговиот интуитивен интерфејс.Па зошто да чекаме? Преземете го денес!

Целосни спецификации
Издавач Bom Shanka Machines Ltd.
Страница на издавачи https://bomshankamachin.es
Датум на издавање 2020-04-15
Датум на додавање 2020-04-15
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Rippers & Софтвер за конвертирање
Верзија 1.0.2
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1

Comments:

Најпопуларни