Library Monkey Pro for Mac

Library Monkey Pro for Mac 3.0.3

Опис

Library Monkey Pro за Mac е моќна аудио алатка која нуди комплетен менаџер за аудио средства, CD ripper, уредувач на бранови форми и сериски процесор. Овој софтвер е дизајниран да ви помогне лесно и ефикасно да управувате со вашите аудио средства. Без разлика дали сте аудио професионалец или само некој што сака музика, Library Monkey Pro има се што ви треба за да ги организирате и обработувате вашите аудио датотеки.

Една од истакнатите карактеристики на Library Monkey Pro е неговата функционалност на сетови и паметни комплети. Со оваа функција, можете да креирате сопствени групи на датотеки врз основа на специфични критериуми како што се типот на датотека, датумот на измена или кое било друго поле за метаподатоци. Може да креирате и паметни комплети кои автоматски се ажурираат врз основа на промените во вашата библиотека.

Покрај неговите способности за управување со средства, Library Monkey Pro вклучува и моќен уредувач на бранови форми кој ви овозможува прецизно да уредувате поединечни бранови форми. Можете да зумирате одредени делови од брановата форма за детално уредување или да ги користите вградените алатки за вообичаени задачи како што се избледување и избледување.

Друга клучна карактеристика на Library Monkey Pro е неговата поддршка за AU и VST приклучоци. Ова значи дека можете да користите приклучоци од трети страни во софтверот за лесно да обработувате повеќеканални датотеки. Без разлика дали ви требаат EQ, компресори или други процесори за ефекти - Library Monkey Pro има сè покриено.

Ако треба да ги конвертирате вашите аудио датотеки во MP3 формат, тогаш не гледајте подалеку од Library Monkey Pro! Поддржува FhG MP3 кодирање, како и LAME кодек кој обезбедува висококвалитетен излез секој пат. Дополнително, поддржува и MP3 Surround што овозможува кодирање на опкружувачки звук од 5,1 во MP3 формат.

Задачите за сериска обработка се лесни и со овој софтвер! Можете да извршите многу задачи за сериска обработка, како што се преименување датотеки врз основа на полиња со метаподатоци или примена на ефекти на повеќе песни одеднаш - сето тоа од ефикасен кориснички интерфејс што го олеснува брзото завршување на работите!

Генерално, ако барате сеопфатно решение за управување со вашите аудио средства, тогаш не гледајте подалеку од Library Monkey Pro! Со своите напредни функции, како што се функционалноста на Sets & Smart Sets, заедно со поддршката за AU/VST приклучоците и можностите за сериска обработка - овој софтвер сигурно ќе го олесни управувањето со вашата музичка колекција од кога било досега!

Целосни спецификации
Издавач Monkey Tools
Страница на издавачи http://www.monkey-tools.com
Датум на издавање 2020-08-27
Датум на додавање 2020-08-27
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за управување со музика
Верзија 3.0.3
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 677

Comments:

Најпопуларни