iMyFone TunesMate for Mac

iMyFone TunesMate for Mac 2.9.5.1

Mac / iMyfone Technology / 455 / Целосни спецификации
Опис

iMyFone TunesMate за Mac е моќен и лесен за користење софтвер кој обезбедува алтернатива на iTunes. Овој корисен софтвер ви овозможува да ги синхронизирате вашиот iPhone, iPad и iPod помеѓу вашиот уред и компјутерот, како и помеѓу вашиот iDevice и iTunes. Со iMyFone TunesMate, можете селективно да префрлате купена или некупена музика, плејлисти, филмови, фотографии од фотоапаратот, слики од библиотека со фотографии, подкасти, содржини од iTunes U, ТВ емисии, аудио книги и повеќе помеѓу вашиот iPhone и компјутер или помеѓу iPhone и iTunes без да ги избришете постоечките ставки на вашиот уред.

Една од најзначајните предности на користењето на iMyFone TunesMate е неговата способност да ги обнови оштетените библиотеки на iTunes. Ако некогаш сте доживеале фрустрација од губење на целата ваша музика поради оштетена датотека со библиотека или други технички проблеми со самиот iTunes - тогаш оваа функција сама по себе прави да се размисли.

Корисничкиот интерфејс е интуитивен со јасни инструкции кои ги водат корисниците низ секој чекор од процесот на синхронизација. Софтверот исто така поддржува повеќе јазици, вклучувајќи англиски (САД), англиски (Велика Британија), француски (Франција), германски (Германија), јапонски (Јапонија) меѓу другите.

Клучни карактеристики:

1. Двонасочно синхронизирање: со iMyFone TunesMate за Mac можете лесно да префрлувате датотеки од двата уреди со iOS во библиотеката Mac/PC/iTunes како и од библиотеката Mac/PC/iTunes назад на уредите со iOS без загуба на податоци.

2. Селективен пренос: можете селективно да ги префрлате сите купени/некупени или слободно преземени музички фајлови, вклучително и плејлисти од еден уред на друг, без да ги избришете постоечките ставки на кој било уред.

3. Обновете ги оштетените библиотеки: ако некогаш сте ја изгубиле целата музика поради оштетена библиотечна датотека или други технички проблеми со самиот iTunes - тогаш оваа функција сама по себе прави да се размисли.

4. Управувајте со музика и плејлисти: можете да управувате со сите типови медиумски датотеки како Музика и плејлисти на едно место со додавање нови песни/листи за репродукција/уредување/бришење со лесно користење на оваа алатка

5. Бекап и обновување податоци: Можете да направите резервна копија на сите видови податоци како контакти/пораки/фотографии/видеа/музика итн., од iOS уреди на PC/Mac со само еден клик! И вратете ги во секое време кога е потребно!

6. Без загуба на податоци за време на преносот: за разлика од другите алатки за синхронизација кои може да предизвикаат губење на податоци за време на процесот на пренос; iMyFone TunesMate не гарантира губење на податоци за време на процесот на пренос.

Компатибилност:

iMyFone TunesMate за Mac е компатибилен со верзии на macOS 10.x вклучувајќи ја и верзијата macOS Catalina 10.x.

Заклучок:

Севкупно, iMyFone Tunesmate за Mac е одлична алтернативна алатка за оние кои бараат лесно за користење решение кое нуди поголема флексибилност од софтверот за синхронизација на Apple - iTune. Неговата функција за селективен пренос им овозможува на корисниците не само да ги преместуваат омилените песни, туку и ги чуваат постоечките недопрени додека ги обновуваат оштетените библиотеки го прават да се издвојува меѓу своите конкуренти. Корисничкиот интерфејс заедно со неговата компатибилност со различни оперативни системи ја прави неопходна алатка за секој што поседува iOS уред!

Целосни спецификации
Издавач iMyfone Technology
Страница на издавачи https://www.imyfone.com/
Датум на издавање 2020-04-20
Датум на додавање 2020-04-20
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за пренос и синхронизација на податоци
Верзија 2.9.5.1
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 455

Comments:

Најпопуларни