MacDropAny for Mac

MacDropAny for Mac 4.0b2

Опис

MacDropAny за Mac: Крајното решение за синхронизирање на вашите папки

Дали сте уморни од рачно синхронизирање на вашите папки на повеќе уреди? Дали сакате едноставен и безболен начин да ги ажурирате вашите датотеки на сите ваши уреди? Не гледајте подалеку од MacDropAny за Mac, врвното решение за синхронизирање на вашите папки.

MacDropAny е едноставна апликација која им овозможува на корисниците на Mac да синхронизираат која било папка на нивниот компјутер преку Dropbox, Google Drive или Microsoft SkyDrive. Со својот лесен за користење интерфејс и длабока интеграција во системот Mac, вклучително и овозможувањето да кликнете со десното копче на која било папка во Finder и да ја синхронизирате, таа е алатка која мора да ја има секој корисник на Mac.

Но, што го прави MacDropAny да се издвојува од другите апликации за синхронизирање? Ајде внимателно да ги разгледаме неговите карактеристики:

Лесно поставување

Поставувањето на MacDropAny е брзо и лесно. Едноставно преземете ја апликацијата од нашата веб-локација или App Store, инсталирајте ја на вашиот компјутер и изберете која услуга во облак сакате да ја користите (Dropbox, Google Drive или Microsoft SkyDrive). Потоа изберете која папка(и) сакате да ја синхронизирате со таа услуга. Тоа е тоа! Сега сте подготвени да започнете со синхронизација.

Длабока интеграција со Finder

Една од најдобрите работи за користење на MacDropAny е колку е длабоко интегриран со Finder. Можете лесно да кликнете со десното копче на која било папка во Finder и да изберете „Sync with Dropbox/Google Drive/Microsoft SkyDrive“ без да мора да ја отворите самата апликација. Ова ја прави синхронизацијата уште побрза и поудобна.

Поддржани повеќекратни услуги на облак

MacDropAny поддржува три од најпопуларните облак услуги: Dropbox, Google Drive и Microsoft SkyDrive. Ова значи дека без разлика која услуга/и претпочитате да ја користите или веќе имате сметка - ние ве покриваме!

Селективно синхронизирање

Со функцијата за селективна синхронизација - само избраните папки ќе се синхронизираат на сите уреди поврзани преку облак услуги како Dropbox/Google Drive/Microsoft Skydrive итн., заштедувајќи време и користење на пропусниот опсег додека податоците ќе бидат безбедни и безбедни во секое време!

Автоматско синхронизирање

Откако ќе се постави правилно - автоматската синхронизација се одвива помеѓу избраните папки на сите поврзани уреди преку облак услуги како Dropbox/Google Drive/Microsoft Skydrive итн., обезбедувајќи конзистентност и достапност на податоците во секое време!

Нема повеќе рачно синхронизирање!

Кажете му збогум на рачното синхронизирање! Со само еден клик на копче (или со десен клик), вашите датотеки автоматски ќе се синхронизираат на сите ваши уреди без да мора да правите ништо друго.

Во заклучок:

Ако барате лесен начин да ги чувате вашите датотеки синхронизирани на повеќе уреди без да мора рачно да го правите тоа сами секој пат - тогаш не гледајте подалеку од MacDropAny! Неговата длабока интеграција во Finder го прави неверојатно удобен додека поддржува повеќе облак услуги обезбедува компатибилност без оглед на тоа која платформа(и) ја користат различни корисници/уреди вклучени во споделување/синхронизирање податоци преку интернет/решенија за складирање облак достапни денес!

Преглед

MacDropAny за Mac им овозможува на корисниците со резервни дискови базирани на облак автоматски да ги ажурираат. Тоа е програма која е лесна за употреба, која работи добро и работи со повеќето од главните облак услуги.

Како што резервната копија базирана на облак почнува да ги заменува физичките медиуми како ЦД-а, ДВД-а или мемориските клучеви, програмите за работа со онлајн складирање стануваат се почести. MacDropAny за Mac е бесплатен и инсталацијата е лесна. При првото стартување, програмата веднаш иницира мени каде што корисникот може да ја избере папката од која ќе се синхронизира. И покрај недостатокот на кориснички упатства, прозорецот беше лесен за користење и сличен на Mac Finder. Откако ќе се избере, апликацијата ги менува менијата во едно за избирање на саканата услуга за облак. Тие вклучуваат Google Drive и Dropbox, меѓу многу други. Потоа програмата го поттикнува корисникот да внесе лозинка за пристап и го започнува процесот на синхронизација. По оваа првична употреба за време на тестирањето, потоа побара да се преземе ажурирана верзија, што означува дека е достапна одредена техничка поддршка. Немаше дополнителни опции, но синхронизацијата заврши добро и сите избрани датотеки беа правилно лоцирани во облакот за време на тестирањето.

За корисници кои бараат апликација за автоматско синхронизирање и немаат потреба од други функции, MacDropAny за Mac е добар избор.

Целосни спецификации
Издавач Zibity
Страница на издавачи http://www.zibity.com
Датум на издавање 2020-04-21
Датум на додавање 2020-04-21
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Управување со датотеки
Верзија 4.0b2
Барања за ОС Mac
Барања
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 2860

Comments:

Најпопуларни