ExactScan for Mac

ExactScan for Mac 20.1.6

Опис

ExactScan за Mac е моќен и лесен софтвер за скенирање кој е дизајниран да го олесни скенирањето документи на вашиот Mac OS X уред. Со вградени драјвери за над 200 скенери за документи, вклучувајќи ги и популарните брендови како Avision, Kodak, Oki, Visioneer и Xerox, ExactScan е најдобро решение за секој што сака да го насочи својот процес на скенирање документи.

Една од истакнатите карактеристики на ExactScan е неговата леснотија на користење. Софтверот е дизајниран со интуитивен кориснички интерфејс што го олеснува навигацијата и користењето дури и ако немате претходно искуство со софтвер за скенирање. Ова значи дека можете веднаш да започнете со скенирање на вашите документи без да треба да поминувате часови за учење како да го користите софтверот.

Друга одлична карактеристика на ExactScan е неговата способност да скенира документи само со врвот на прстот. Ова значи дека можете лесно да иницирате скенирање директно од хардверот на вашиот скенер без да мора да поминувате низ какви било комплицирани процеси за поставување или конфигурации. Едноставно притиснете едно копче на вашиот скенер и оставете ExactScan да го направи останатото.

Покрај леснотијата на користење и можностите за скенирање со врвовите на прстите, ExactScan нуди и автоматизирано и интелигентно скенирање документи што го прават да се издвојува од другите софтверски решенија за скенирање на пазарот денес. Со овие функции, можете да автоматизирате многу аспекти од процесот на скенирање документи, како што се обработка на слики, конвенции за именување датотеки, препознавање OCR (оптичко препознавање знаци) и многу повеќе.

ExactCODE продолжува да обезбедува иновативни решенија за корисниците на Macintosh на кои им требаат сигурни способности за скенирање документи. Без разлика дали сте поединец кој бара лесен начин за дигитализирање важни документи или бизнис кој бара моќна алатка која може да помогне во рационализацијата на процесите на вашиот работен тек - ExactScan ве опфати.

Значи, ако ви треба висококвалитетен софтвер за скенирање кој е лесен за употреба и полн со напредни функции - не гледајте подалеку од ExactScan за Mac!

Целосни спецификации
Издавач ExactCODE
Страница на издавачи http://www.exactcode.de
Датум на издавање 2020-04-22
Датум на додавање 2020-04-22
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на скенер
Верзија 20.1.6
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks
Цена Free
Преземања неделно 60
Вкупно преземања 51849

Comments:

Најпопуларни