Solid PDF Converter for Mac

Solid PDF Converter for Mac 1.0

Mac / Solid PDF Converter Team / 17 / Целосни спецификации
Опис

Solid PDF Converter за Mac е моќна и прифатлива алатка за конвертор што ја олеснува конверзијата PDF во Office. Овој софтвер е дизајниран да конвертира PDF-датотеки во целосно уредливи Microsoft Word (.docx), Excel (.xlsx), PowerPoint (.pptx), обични текстуални датотеки (.txt), CSV (.csv), HTML (.html) и слики (.jpeg/.png) на вашиот macOS Offline.

Со Solid PDF Converter, можете лесно да ги конвертирате вашите важни документи, извештаи, презентации и други датотеки од PDF формат во кој било од поддржаните формати. Софтверот ги зачувува оригиналните текстови, слики, формати и распоред без никакви промени. Ова значи дека по конверзијата, можете да ја уредувате и повторно да ги користите сите содржини на вашиот документ без да изгубите форматирање или податоци.

Една од клучните карактеристики на Solid PDF Converter е неговата брзина. Софтверот конвертира големи датотеки во секунда што ви заштедува време и го измазнува работниот тек. Веќе не треба да трошите часови за рачно копирање на текст од PDF-датотека во друг документ или табела.

Корисничкиот интерфејс на Solid PDF Converter е интуитивен и лесен за употреба. Дури и ако не сте познавачи на технологијата или никогаш претходно не сте користеле алатка за конвертирање, ќе ви биде лесно да се движите низ различните опции достапни во овој софтвер.

Solid PDF Converter исто така нуди напредни функции како сериска обработка што им овозможува на корисниците да конвертираат повеќе датотеки одеднаш. Оваа одлика е корисна кога се работи со големи количини на документи кои треба да се конвертираат.

Друга одлична карактеристика што ја нуди Solid PDF Converter е неговата способност да извлекува табели од скенирани документи користејќи OCR (оптичко препознавање знаци). Со овозможена оваа функција, корисниците можат лесно да извлечат табели од скенирани документи во табели на Excel за понатамошна анализа.

Покрај овие карактеристики споменати погоре, Solid PDF Converter нуди и заштита со лозинка за конвертираните документи, обезбедувајќи пристап до нив само овластен персонал. Исто така, поддржува функционалност за влечење и спуштање што им олеснува на корисниците да додаваат датотеки што сакаат брзо да ги конвертираат.

Севкупно, Solid PDF Converter за Mac е одличен избор ако барате ефикасен начин да ги конвертирате вашите важни документи од еден формат во друг, додека го зачувувате нивното оригинално форматирање и интегритетот на податоците. Неговата леснотија на користење заедно со напредните функции го прават идеално решение и за лична употреба и за деловни потреби каде решенијата за заштеда на време се неопходни во денешниот свет со брз ритам!

Целосни спецификации
Издавач Solid PDF Converter Team
Страница на издавачи http://www.solidpdflab.com
Датум на издавање 2020-04-23
Датум на додавање 2020-04-22
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Илустрациски софтвер
Верзија 1.0
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 17

Comments:

Најпопуларни