Softtote Mac Free Data Recovery for Mac

Softtote Mac Free Data Recovery for Mac 4.2.0

Опис

Softtote Mac Free Data Recovery for Mac е моќен и доверлив софтвер кој припаѓа на категоријата Utilities & Operating Systems. Тој е дизајниран да им помогне на корисниците да ги повратат изгубените или избришаните податоци од нивниот хард диск на Mac, како и други уреди за складирање, како што се USB-дискови, SD-картички, дигитални камери, мобилни телефони, MP3 плеери и многу повеќе.

Со Softtote Mac Data Recovery, можете лесно да ги вратите изгубените датотеки поради случајно бришење, грешки во форматирањето, вирусни напади или неочекувани прекини на струја. Овој софтвер обезбедува одлично решение за оние кои доживеале загуба на податоци и имаат потреба од брз и ефикасен начин за враќање на нивните важни датотеки.

Една од клучните карактеристики на Softtote Mac Data Recovery е неговата способност за враќање на различни типови датотеки, вклучувајќи документи, фотографии, видеа и музички датотеки. Бесплатната верзија на овој софтвер им овозможува на корисниците да ги обноват датотеките bmp, jpg, png tif и mp3 без воопшто ограничување на големината на обновувањето.

Softtote Mac Data Recovery нуди и кориснички интерфејс што го олеснува користењето за секој. Волшебникот чекор-по-чекор ве води низ процесот на обновување за да можете брзо да ги вратите изгубените податоци без никаква мака.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата компатибилност со различни датотечни системи како што се HFS+, FAT16/32 и NTFS. Ова значи дека без разлика каков тип на уред за складирање користите или во кој датотечен систем е форматиран; Softtote Mac Data Recovery сè уште може да ви помогне да ги вратите изгубените податоци.

Покрај неговите моќни способности за обновување и на внатрешните хард дискови и на надворешните уреди за складирање; Softtote Mac Data Recovery исто така поддржува прегледување на обновените датотеки пред да ги зачувате. Оваа функција им овозможува на корисниците да проверат дали обновените датотеки се точни пред да се зачуваат на хард дискот на нивниот компјутер.

Целокупното Softtote Mac Free Recovery Data за Mac е одлична алатка која обезбедува напредно решение за враќање на изгубените податоци на вашиот компјутерски систем Apple. Неговиот кориснички интерфејс во комбинација со неговите моќни карактеристики го прави една од најдобрите опции достапни на пазарот денес.

Клучни карактеристики:

1) Вратете ги избришаните/форматираните/оштетените податоци од различни уреди за складирање

2) Поддржува различни датотечни системи вклучувајќи HFS+, FAT16/32 и NTFS

3) Прегледајте ги обновените датотеки пред да ги зачувате на хард дискот на вашиот компјутер

4) Кориснички интерфејс со водич за волшебник чекор-по-чекор

5) Нема ограничување на големината на обновувањето во бесплатна верзија

Системски барања:

- macOS 10.6 Snow Leopard или понови верзии.

- Процесор базиран на Интел.

- 512 MB RAM (се препорачува 1 GB).

- Најмалку 100 MB слободен простор на дискот за стартување.

- Поддржан уред поврзан преку USB порта (за враќање на надворешен уред).

Заклучок:

Ако случајно сте избришале важни документи или медиуми од вашиот компјутерски систем на Apple; тогаш Softtote Mac Free Recovery Data за Mac може да биде токму она што ви треба! Со своите напредни функции како поддршка за повеќе датотечни системи заедно со прегледување на обновените датотеки пред да ги зачувате на хард дискот на вашиот компјутер - овој софтвер нуди одлично решение кога станува збор за брзо враќање на изгубените податоци без никакви проблеми!

Целосни спецификации
Издавач Softtote
Страница на издавачи http://www.softtote.com/
Датум на издавање 2020-04-23
Датум на додавање 2020-04-23
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Управување со датотеки
Верзија 4.2.0
Барања за ОС Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 73
Вкупно преземања 26184

Comments:

Најпопуларни