USB Network Gate for Mac

USB Network Gate for Mac 5.0

Mac / Eltima Software / 33475 / Целосни спецификации
Опис

USB Network Gate за Mac е моќен мрежен софтвер кој ви овозможува лесно да работите со далечински USB уреди преку Интернет, LAN или WAN. Со овој софтвер, можете да пристапите до печатачи, скенери, веб-камери, USB клучеви и кој било друг поддржан USB-уред од која било оддалечена локација како да е приклучен на вашиот компјутер.

Овој софтвер е совршен за бизниси и поединци кои треба далечински да пристапуваат до USB-уреди. Ја елиминира потребата од физичка близина до уредот и ви овозможува да работите од каде било во светот. Без разлика дали работите од дома или патувате во странство, USB Network Gate за Mac гарантира дека имате пристап до сите ваши важни уреди.

Една од клучните карактеристики на овој софтвер е неговата способност да споделува УСБ-уред со кој било оддалечен компјутер без разлика колку е оддалечен. Сè што треба да направите е да го приклучите уредот и тој автоматски ќе се појави на оддалечената страна на поврзувањето. Ова им олеснува на повеќе корисници на различни локации да споделуваат еден уред без да мора физички да го пренесуваат наоколу.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата леснотија на користење. Корисничкиот интерфејс е интуитивен и лесен за навигација, што го прави едноставен дури и за оние кои не се запознаени со технологијата. Можете брзо да се поврзете и исклучите од далечинските уреди со само неколку кликања.

USB Network Gate за Mac, исто така, нуди напредни безбедносни карактеристики кои обезбедуваат вашите податоци да останат безбедни додека се пренесуваат преку мрежата. Софтверот користи индустриски стандардни протоколи за шифрирање како што се SSL/TLS и SSH кои обезбедуваат безбедни канали за комуникација помеѓу компјутерите.

Покрај тоа, овој мрежен софтвер поддржува различни оперативни системи, вклучувајќи macOS 10.9-11.x (Big Sur), Windows 7/8/10 (32-битен и 64-битен), Linux (Ubuntu 14.x -20.x) што овозможува беспрекорна интеграција во постоечките мрежи без оглед на нивната конфигурација.

Генерално, ако барате ефикасен начин да работите со далечински USB-уреди на долги растојанија без да се загрозат безбедноста или перформансите, тогаш не гледајте подалеку од USB Network Gate за Mac!

Целосни спецификации
Издавач Eltima Software
Страница на издавачи http://www.eltima.com/
Датум на издавање 2020-04-24
Датум на додавање 2020-04-24
Категорија Софтвер за вмрежување
Под категорија Софтвер за безжично вмрежување
Верзија 5.0
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 33475

Comments:

Најпопуларни