Plex for Mac

Plex for Mac 1.19.0.1399

Опис

Plex за Mac: Врвен медиа плеер

Дали сте уморни од жонглирање со повеќе медиа плеери за пристап до вашите омилени филмови, ТВ емисии и музика? Не гледајте подалеку од Plex за Mac. Овој моќен медиа плеер го премостува јазот помеѓу вашиот Mac и вашето домашно кино, обезбедувајќи моментален пристап до сите ваши медиуми во еден визуелно привлечен интерфејс.

Порано познат како Plex Media Player, овој софтвер претрпе голем ремонт за да обезбеди уште повеќе функции и функционалност. Со поддршка за широк спектар на видео, аудио и фото формати, како и онлајн стриминг аудио и видео услуги како Netflix и Hulu, Plex е врвниот сè-во-едно медиа плеер.

Но, она што навистина го издвојува Plex од другите медиа плеери се неговите библиотечни карактеристики. Со разновидните библиотеки на Plex, можете лесно да ги организирате сите ваши медиуми во категории како филмови, ТВ емисии, музички видеа или подкасти. И со автоматско пребарување на метаподатоци од Интернет (вклучувајќи филмски постери и уметнички албуми), никогаш повеќе нема да морате рачно да внесувате информации за секоја датотека.

Plex нуди и разновидни визуелно зачудувачки кожи кои ви овозможуваат да го приспособите изгледот и чувството на екранот на вашата библиотека. Без разлика дали преферирате елегантен модерен дизајн или нешто покласично или ретро инспирирано - има кожа што ќе одговара на вашиот стил.

Но, тоа не е сè - со услугата за претплата на Plex Pass (почнувајќи од 4,99 $/месец), корисниците можат да отклучат уште понапредни функции како што се мобилна синхронизација (која ви овозможува да ја носите вашата содржина во движење), родителски контроли (за да го ограничите пристапот до одредени содржини), можности за ТВ и DVR во живо (со компатибилен хардвер), услуга за совпаѓање со врвни музички библиотеки и текстови, ран пристап до нови функции и апликации, попусти на партнерските производи/услуги итн.

Значи, без разлика дали барате лесен начин за пренос на филмови од вашиот компјутер на големиот екран или сакате се-во-едно решение за управување со целата ваша дигитална содржина - не гледајте подалеку од Plex за Mac!

Целосни спецификации
Издавач Plexapp
Страница на издавачи http://www.plexapp.tv/
Датум на издавање 2020-09-21
Датум на додавање 2020-09-21
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Медиа плеери
Верзија 1.19.0.1399
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 21990

Comments:

Најпопуларни