NeoFinder for Mac

NeoFinder for Mac 7.6

Mac / West-Forest-Systems / 5427 / Целосни спецификации
Опис

NeoFinder за Mac: Врвен софтвер за MP3 и аудио за каталогизација на вашата медиумска библиотека

Дали сте уморни од пребарување низ целиот ваш диск и медиумска библиотека за да најдете одредена датотека или папка? Дали сакате да ги следите сите ваши документи, фотографии, песни, филмови и папки каде и да се складирани? Не гледајте подалеку од NeoFinder (порано познат како CDFinder), врвниот софтвер за MP3 и аудио за каталогизирање на вашата медиумска библиотека.

Со NeoFinder, можете брзо да го каталогирате целиот ваш диск и медиумска библиотека, вклучувајќи ги и архивите за резервни копии. Овој моќен софтвер води евиденција за сè - хард дискови (внатрешни, надворешни, USB, FireWire, Thunderbolt), серверски дискови, DVD-ROM, ЦД-РОМ, iPod-и, Blu-ray дискови и USB-стикови. Ќе добиете целосен попис на сите датотеки и папки со важни метаподатоци како што се сликички за фотографии и видео датотеки.

Но, тоа не е се. NeoFinder нуди и напредни можности за пребарување кои ви овозможуваат брзо да го пронајдете она што го барате. Можете да пребарувате по име на датотека или содржина во датотеките користејќи булови оператори како И/ИЛИ/НЕ. Плус, постои опција за зачувување на пребарувањата како паметни папки за да се ажурираат автоматски кога ќе се додадат нови ставки.

NeoFinder е совршен за секој кој има потреба да управува со големи колекции на дигитални средства како фотографи или музичари. Тоа е исто така одлично за бизниси кои треба да ги следат нивните податоци преку повеќе уреди или сервери.

Клучни карактеристики:

- Брзо го каталогизира целиот диск и медиумска библиотека

- Следи документи/фотографии/песни/филмови/папки

- Каталози хард дискови (внатрешни/надворешни/USB/FireWire/Thunderbolt), серверски дискови/DVD-ROM/CD-ROM/iPods/Blu-ray дискови/USB стикови

- Целосен инвентар со важни метаподатоци, вклучувајќи сликички

- Напредни можности за пребарување со Boolean оператори

- Зачувајте ги пребарувањата како паметни папки

Зошто да изберете NeoFinder?

1) Лесен за користење интерфејс: со својот интуитивен дизајн на интерфејс и корисни карактеристики како што се функционалноста со влечење и спуштање; дури и почетниците можат да го користат без никакви проблеми.

2) Сеопфатно каталогизирање: без разлика дали се работи за внатрешна меморија на вашиот Mac или надворешни дискови поврзани преку USB/FireWire/thunderbolt; NeoFinder каталогизира сè на едно место што го олеснува лоцирањето на која било датотека/папка во секое време.

3) Напредни можности за пребарување: со неговите напредни опции за пребарување користејќи булови оператори како И/ИЛИ/НЕ; корисниците можат лесно да ги филтрираат ирелевантните резултати од нивните пребарувања заштедувајќи им време додека брзо го наоѓаат токму она што им треба!

4) Паметни папки: Корисниците можат да ги зачувуваат своите често користени пребарувања во паметни папки кои автоматски се ажурираат секогаш кога ќе се додадат нови ставки што го прави полесно од кога било досега!

5) Одлична вредност за парите: по прифатлива цена во споредба со други слични софтвери достапни на пазарот денес; NeoFinder нуди одлична вредност за парите без да се загрозат квалитетните карактеристики!

Заклучок:

Во заклучок; ако барате сеопфатно решение кое ќе помогне ефикасно да управувате со големи колекции на дигитални средства, тогаш не гледајте подалеку од NeoFinder! Неговиот лесен за користење интерфејс, заедно со напредните опции за пребарување, го прават лоцирањето на датотеките/папките брзо и без напор додека заштедува драгоцено време! Па зошто да чекаме? Пробајте го овој неверојатен MP3 и аудио софтвер денес!

Целосни спецификации
Издавач West-Forest-Systems
Страница на издавачи http://www.cdfinder.de
Датум на издавање 2020-07-30
Датум на додавање 2020-07-30
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за управување со музика
Верзија 7.6
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 5427

Comments:

Најпопуларни