iMyfone iPhone WeChat Recovery for Mac

iMyfone iPhone WeChat Recovery for Mac 5.0.0

Mac / iMyfone Technology / 36 / Целосни спецификации
Опис

iMyfone iPhone WeChat Recovery за Mac е моќен софтвер кој може да ви помогне да ги вратите изгубените или избришаните пораки и контакти на Wechat од вашиот iPhone или iPad. Без разлика дали случајно сте ги избришале, сте ги изгубиле поради пад на системот или дури и ако вашиот уред бил украден, обновувањето на iMyfone Wechat може да ви помогне да вратите сè.

Со својата напредна технологија за скенирање, обновувањето iMyfone Wechat може да ги врати сите типови податоци од вашиот iPhone, вклучувајќи фотографии, аудио датотеки и видеа. Исто така, може да ги извезува вашите постоечки или избришани разговори на Wechat на вашиот компјутер за читање или печатење.

Една од клучните карактеристики на iMyfone iPhone WeChat Recovery за Mac е неговата способност да враќа податоци од различни сценарија. На пример, може да ги врати податоците што се изгубени поради случајно бришење, неуспех на надградбата на iOS, неуспех на jailbreak и многу повеќе. Ова го прави суштинска алатка за секој кој сака да се осигура дека нивните важни податоци се секогаш безбедни и безбедни.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата леснотија на користење. Корисничкиот интерфејс е едноставен и интуитивен што значи дека дури и оние кои не се упатени во технологијата ќе можат да го користат без никакви проблеми. Сè што треба да направите е да го поврзете вашиот уред со компјутерот и да дозволите софтверот да го направи останатото.

Покрај враќањето на изгубените податоци од вашиот iPhone/iPad, обновувањето на iMyfone Wechat исто така ви овозможува да ги прегледате обновените датотеки пред да ги зачувате на вашиот компјутер. Ова значи дека можете да ги изберете само датотеките што се важни и да ги изоставите оние што не се потребни.

Генерално, ако некогаш случајно сте избришале важни пораки или контакти на вашиот iPhone/iPad, тогаш iMyfone iPhone WeChat Recovery за Mac треба да биде на врвот на вашата листа кога станува збор за нивно враќање. Со својата напредна технологија за скенирање и лесен за користење интерфејс, овој софтвер го олеснува враќањето на изгубените податоци!

Целосни спецификации
Издавач iMyfone Technology
Страница на издавачи https://www.imyfone.com/
Датум на издавање 2016-12-12
Датум на додавање 2016-12-12
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Алатки за iTunes
Верзија 5.0.0
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Macintosh, macOSX (deprecated)
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 36

Comments:

Најпопуларни