Marty McBlast for Mac

Marty McBlast for Mac 1.2

Опис

Marty McBlast за Mac е возбудлива игра на платформа која комбинира брза акција со играње со пукање и нивоа на XP. Со оваа игра, ќе можете да заработите XP поени кои може да се користат за купување надградби за вашите пиштоли, што ги прави помоќни и поефикасни против непријателите со кои ќе се сретнете во текот на играта.

Една од истакнатите карактеристики на Марти МекБласт е неговиот широк избор на пиштоли и надградби. Без разлика дали претпочитате класична пушка или високотехнолошка ласерска пушка, тука има нешто за секого. И со толку многу различни достапни надградби, можете да ги приспособите вашите оружја за да одговараат на вашиот стил на игра и лесно да се справувате со дури и најтешките предизвици.

Но, она што навистина го издвојува Марти МекБласт од другите игри на платформа е неговиот шарм од старата школа. Оваа игра се навраќа на времињата на класичните аркадни игри како Contra и Metal Slug, нудејќи им часови забава за играчи од сите возрасти. Без разлика дали барате носталгично патување низ мемориската лента или само сакате да искусите некоја добра старомодна забава за игри, Марти МекБласт ве покрива.

Значи, ако барате возбудлив нов платформер кој нуди многу опции за снимање акција и прилагодување, не гледајте подалеку од Marty McBlast за Mac! Со својата заразна игра, широк избор на оружја и надградби, како и шармантниот ретро стил, оваа игра сигурно ќе обезбеди часови по часови забава.

Целосни спецификации
Издавач Jadeware
Страница на издавачи http://www.jadegame.com
Датум на издавање 2018-03-16
Датум на додавање 2018-03-15
Категорија Игри
Под категорија Игри со платформа
Верзија 1.2
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Цена $3.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1

Comments:

Најпопуларни