Elimisoft App Uninstaller for Mac

Elimisoft App Uninstaller for Mac 1.0

Опис

Деинсталирање на апликации Elimisoft за Mac: врвно решение за одржување на вашиот Mac чист и брз

Ако сте корисник на Mac, знаете колку е важно да го одржувате вашиот систем чист и брз. Со текот на времето, вашиот Mac може да акумулира многу непотребни датотеки, апликации и вируси кои можат да ги забават неговите перформанси. Тоа е местото каде што Elimisoft App Uninstaller доаѓа добро.

Elimisoft App Uninstaller е моќен комунален софтвер дизајниран специјално за Mac корисници кои сакаат да ги одржуваат своите системи чисти и оптимизирани. Со оваа апликација, можете лесно да ги скенирате сите апликации на вашиот Mac и да ги изберете оние што сакате целосно да ги деинсталирате.

Но, тоа не е се. Elimisoft App Uninstaller оди подалеку од само деинсталирање апликации. Исто така, ви помага да ги најдете сите апликации од трети страни и сродни датотеки на вашиот Mac, вклучително и бинарни датотеки, преостанати датотеки, дневници, кешови, параметри, извештаи за падови - сè што би можело да зазема драгоцен простор на вашиот хард диск.

Со функцијата за паметно одбирање на Elimisoft App Uninstaller, апликацијата автоматски ги избира поврзаните непотребни датотеки кога ќе изберете апликација за деинсталирање. Ова значи дека не треба да се грижите за рачно пребарување на овие датотеки или случајно бришење нешто важно.

Една од најдобрите работи за Elimisoft App Uninstaller е неговата безбедна технологија за бришење вируси и реклами од вашиот систем. Овие малициозни програми може да го нарушат вашиот систем така што ќе го успорат или дури ќе предизвикаат падови. Со оваа апликација инсталирана на вашиот компјутер, можете да бидете сигурни знаејќи дека ќе ги задржи овие закани подалеку.

Друга одлична карактеристика на Elimisoft App Uninstaller е неговата способност да ви помогне да ги идентификувате ретко користените апликации за да можете да ги избришете доколку е потребно. Ова помага да се ослободи вреден простор на вашиот хард диск, а истовремено да се подобрат севкупните перформанси на системот.

Севкупно, ако барате лесен за користење, но моќен комунален софтвер за одржување на вашиот Mac чист и брз - не гледајте подалеку од Elimisoft App Uninstaller!

Целосни спецификации
Издавач elimisoft
Страница на издавачи https://www.ccleanmac.com
Датум на издавање 2018-11-01
Датум на додавање 2018-11-01
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Деинсталатори
Верзија 1.0
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks
Цена $19.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 19

Comments:

Најпопуларни