WavePad Masters Edition for Mac

WavePad Masters Edition for Mac 16.41

Mac / NCH Software / 157727 / Целосни спецификации
Опис

WavePad Masters Edition за Mac од NCH Software е моќна и разновидна софтверска програма за уредување музика дизајнирана специјално за Mac OS X. Со својот интуитивен интерфејс и сеопфатен сет на функции, WavePad Masters Edition за Mac е совршена алатка за музичари, инженери за звук, подкастери , и секој друг кој треба да креира или уредува аудио снимки.

Без разлика дали сакате да снимате своја музика, да ги уредувате постоечките песни или да создавате звучни ефекти за видеа или игри, WavePad Masters Edition за Mac има сè што ви треба за да ја завршите работата брзо и лесно. Со поддршка за широк опсег на аудио формати, вклучувајќи MP3, WAV, WMA, AIFF и повеќе, можете да работите со речиси секаков вид аудиодатотека.

Една од клучните карактеристики на WavePad Masters Edition за Mac е неговата способност да дуплира делови од снимки. Ова го олеснува повторувањето на одредени делови од песната или создавање циклуси што може да се користат како музика во заднина во видеа или игри. Можете исто така да додадете ехо ефекти за да им дадете на вашите снимки попространо чувство или да користите алатки за засилување за да ги зголемите нивоата на јачина на звук.

Друга корисна карактеристика е намалувањето на шумот што ви овозможува да го отстраните несаканиот шум во позадина од вашите снимки. Ова е особено корисно кога снимате изведби во живо каде што може да има амбиентален шум, како што се брборењата од толпата или сообраќајни звуци.

WavePad Masters Edition за Mac, исто така, вклучува низа други ефекти како реверб кој додава длабочина и богатство на вашите снимки; рефрен кој создава ефект сличен на повеќе гласови кои пеат заедно; флангер кој произведува ефект на вител; и искривување што додава ронливост и раб.

Покрај овие алатки за ефекти, WavePad Masters Edition за Mac, исто така, вклучува и напредни функции за уредување како што се функционалноста за сечење/копирање/лепење што ви овозможува да преместувате делови во рамките на вашата снимка; бледнее во/излез опции кои ви дозволуваат непречено да преминувате помеѓу различни делови од вашата патека; и алатки за нормализација кои обезбедуваат конзистентни нивоа на јачина на звук во сите делови.

Севкупно, ако барате се-во-едно решение кое ви овозможува да снимате аудио записи од нула, истовремено обезбедувајќи моќни способности за уредување, тогаш не гледајте подалеку од WavePad Masters Edition од NCH Software. Без разлика дали сте искусен музичар или штотуку почнувате со аудио продукција на вашиот Mac компјутер, овој софтвер ќе ви помогне да ја подигнете вашата креативност на друго ниво!

Целосни спецификации
Издавач NCH Software
Страница на издавачи https://www.nchsoftware.com
Датум на издавање 2022-06-27
Датум на додавање 2022-06-27
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио софтвер за производство и снимање
Верзија 16.41
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Big Sur macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra
Цена Free to try
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 157727

Comments:

Најпопуларни