MacUncle OST Converter for Mac

MacUncle OST Converter for Mac 1.0

Mac / MacUncle Software / 2 / Целосни спецификации
Опис

MacUncle OST Converter за Mac е моќен софтвер кој ви овозможува да конвертирате Outlook/Разменувате OST-датотеки во PST, EML, EMLX, MSG, HTML, MHT, ICS, vCard, CSV и PDF. Со овој софтвер што ви стои на располагање, можете лесно да извезувате кој било број датотеки заедно со прилозите како единечни или повеќе датотеки. Процесот е едноставен и јасен и на крајот можете да го добиете точниот резултат.

Овој софтвер има неколку функционалности за конвертирање на датотеки OST на Outlook. Има двојни опции за увоз на Outlook OST-датотеки на екранот на апликацијата - Додај датотека(и) или Додај папка(и). Ова помага лесно да се прикачат единечни или повеќе датотеки. Конверторот на датотеки MacUncle OST е способен да извезува контакти од OST-датотеки во vCard (VCF) и CSV (вредности разделени со запирки). Уште поимпресивна е неговата способност да ги конвертира OST календарите во ICS (iCalendar) формати заедно со целосни информации.

MacUncle OST конверторот поддржува датотеки за офлајн табела за складирање (OST) на Microsoft Outlook, Exchange Server и IMAP Server. Алатката, исто така, дава слобода за складирање на добиените податоци на која било посакувана локација според изборот на корисниците. Microsoft OST Converter ги чува сите прилози за е-пошта за време на процесот на конверзија, како што се PDF, DOC, RTF, TXT, PPT, XLS, XPS.

Една единствена карактеристика што го издвојува овој софтвер од другите во неговата категорија е неговата способност за корисниците да ја изберат нивната сакана дестинација локација за добиената датотека. Дополнително, нуди опција за именување на датотеки што им овозможува на корисниците да ја именуваат нивната конвертирана датотека на различни начини користејќи различни шеми за именување на датотеки достапни на софтверот во комбинација од датумот на време на предметот, како што се Тема + Датум (дд-мм-гггг), Од + Предмет + Датум (гггг-мм-дд), Од + Предмет + Датум (дд-мм-гггг), Датум (дд-мм-ггг) + Од + Предмет итн.

Конверторот MacUncle Ost доаѓа со две верзии - Демо и Про за Mac OS. Демо верзијата треба да ви даде идеја за тоа како функционира програмата каде што можете лесно да конвертирате повеќе од 25 датотеки за е-пошта во посакуваниот формат без ограничување пред да се префрлите на верзијата Pro која нуди неограничени конверзии.

Како заклучок, ако барате сигурно решение кое ќе ви помогне да ги конвертирате датотеките за офлајн табела за складирање на Outlook/Exchange (OST) на вашиот Mac, тогаш не гледајте подалеку од MacUncle Ost Converter. Со своите напредни функции, кориснички интерфејс и компатибилност на различни платформи, дефинитивно вреди да се проба!

Целосни спецификации
Издавач MacUncle Software
Страница на издавачи https://www.macuncle.com/
Датум на издавање 2020-04-28
Датум на додавање 2020-04-28
Категорија Комуникации
Под категорија Комунални услуги за е-пошта
Верзија 1.0
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion
Цена Free to try
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 2

Comments:

Најпопуларни