FoneDog iOS Data Recovery for Mac

FoneDog iOS Data Recovery for Mac 2.1.18

Опис

FoneDog iOS Data Recovery за Mac е моќен софтвер кој припаѓа на категоријата Utilities & Operating Systems. Тој е дизајниран да им помогне на корисниците да ги повратат изгубените или избришаните податоци од нивниот iPhone, iTunes и iCloud. Со FoneDog iOS Data Recovery, можете лесно да превземате фотографии, видеа, контакти, текстуални пораки, историја на повици, пораки и прилози на WhatsApp, пораки и прилози од линијата на пораки и прилози Kik пораки и прилози на Facebook Messenger Пораките на Facebook Messenger Wechat Историја на разговор QQ од вашата iPhone.

Софтверот обезбедува три опции за обновување на податоците: директно закрепнување од уред со iOS; Враќање од резервната датотека на iTunes; Закрепнете од датотеката за резервна копија на iCloud. Ова значи дека без разлика како сте ги изгубиле податоците - без разлика дали се случајно избришани или поради пад на системот - FoneDog iOS Data Recovery ве покрива.

Една од најдобрите работи за овој софтвер е неговата компатибилност со најновите модели на iPhone како што се iPhone 11/X, како и со најновиот оперативен систем iOS 13. Ова осигурува дека корисниците можат да ги повратат своите изгубени податоци без оглед на тоа кој уред го користат.

FoneDog iOS Data Recovery, исто така, може да се пофали со импресивна стапка на успех кога станува збор за враќање на изгубени или избришани датотеки. Всушност, тој се смета за еден од најуспешните софтверски програми за обновување во светот, достапни денес. Ова значи дека корисниците можат да му веруваат на овој софтвер за да ги вратат нивните важни датотеки без никаква мака.

Користењето на FoneDog iOS Обнова податоци е неверојатно лесно благодарение на неговиот кориснички интерфејс. Процесот вклучува само три едноставни чекори:

Чекор 1: Стартувајте го FoneDog - Обнова податоци за iOS и поврзете го iDevice со компјутер

Чекор 2: Скенирајте и прегледајте ги избришаните податоци

Чекор 3: Вратете ги вашите избришани податоци од iDevice на компјутер

За оние кои сакаат да ги вратат своите податоци директно од датотеките за резервна копија на iCloud или iTunes без да го поврзат својот iPhone уред со компјутер, може да ја користат опцијата „Recover iCloud Backup File“ или „Recover iTunes Backup File“. Сепак, имајте на ум дека мрежната врска треба да биде отворена додека преземате резервни датотеки на iCloud.

Генерално, FoneDog iOS Data Recovery за Mac нуди одлично решение за секој што случајно избришал важни датотеки на нивниот iPhone уред. Неговиот кориснички интерфејс во комбинација со неговата висока стапка на успех го прави една од најдобрите опции достапни на пазарот денес. барате сигурен софтвер кој ќе ви помогне брзо да ги вратите изгубените податоци, а потоа да не гледате подалеку од FoneDog.iOS.Data.Recovery!

Целосни спецификации
Издавач FoneDog
Страница на издавачи https://www.fonedog.com
Датум на издавање 2020-04-30
Датум на додавање 2020-04-30
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Алатки за системот
Верзија 2.1.18
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion
Цена $69.95
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 519

Comments:

Најпопуларни