WebVideoHunter for Mac

WebVideoHunter for Mac 6.1.9

Mac / YouTubeHunter / 14970 / Целосни спецификации
Опис

WebVideoHunter за Mac: Крајното решение за преземање видео

Дали сте уморни од чекање видеата да се тампонираат или се борите да најдете сигурен преземач на видео? Не гледајте подалеку од WebVideoHunter за Mac, врвното решение за сите ваши потреби за преземање видео. Со својата молскавична брзина на преземање и вградените можности за пребарување и преглед, WebVideoHunter го олеснува наоѓањето и преземањето видеа од популарните сајтови како YouTube, Vimeo, DailyMotion, VEVO и многу повеќе.

Брзи преземања

Една од најистакнатите карактеристики на WebVideoHunter е неговата неверојатна брзина на преземање. За разлика од другите преземачи на видео за кои може да бидат потребни часови за да се заврши едно преземање, WebVideoHunter презема видеа 15 пати побрзо од репродукцијата во реално време. Ова значи дека можете да поминувате помалку време на чекање наоколу и повеќе време да уживате во вашата омилена содржина.

Симултани преземања

Друга одлична карактеристика на WebVideoHunter е неговата поддршка за симултани преземања. Ова значи дека можете да редите повеќе видеа одеднаш и да ги оставите сите да се преземаат во заднина додека продолжувате да прелистувате или работите на други задачи.

Вградено пребарување и преглед

Со вградените можности за пребарување, наоѓањето на совршено видео никогаш не било полесно. Едноставно внесете ги вашите термини за пребарување во лентата за пребарување во интерфејсот на WebVideoHunter и гледајте како ги пребарува популарните видео-страници за релевантни резултати. Можете дури и да го прегледате секој резултат пред да го преземете за да се уверите дека е токму она што го барате.

Добијте функција за видео по URL

Ако веќе имате на ум одредено видео што сакате да го преземете, едноставно користете ја функцијата „Земи видео по URL“ во WebVideoHunter. Само копирајте го URL-то на саканото видео од лентата за адреси на вашиот прелистувач и залепете го во интерфејсот на WebVideoHunter - толку е лесно!

Поддршка за преводи

WebVideoHunter, исто така, поддржува преводи за видеата на YouTube и DailyMotion, така што говорниците што не се мајчин или оние со оштетен слух сè уште можат да уживаат во омилената содржина без да пропуштат важни детали.

Не се потребни дополнителни играчи или конвертори

За разлика од некои други софтверски програми за преземање видео за кои се потребни дополнителни плеери или конвертори за правилно прегледување на преземената содржина на вашиот уред, со WebVideoHunter не се потребни дополнителни чекори! Преземените видеа автоматски ќе се претворат во формат што може да се гледа на вашиот Mac, така што тие ќе бидат подготвени за гледање веднаш.

Претворете ги видеата во формат MP3

Ако барате фајлови само со аудио, наместо видеа со целосна должина, тогаш не гледајте подалеку од нашата опција за конверзија на mp3! Со само еден клик во рамките на нашата софтверска програма, корисниците можат да конвертираат кој било клип на YouTube во формат на датотека mp3 што е совршен ако сакаат музички записи без пристап преку услугите за стриминг како Spotify итн.

Оригиналните имиња зачувани од изворните страници

WebVideiohunter зачувува оригинални имиња од изворните веб-страници од каде што доаѓаат преземените датотеки, така што корисниците нема да имаат проблем да ги најдат подоцна кога пребаруваат низ директориумите на нивните компјутери!

Додај во функцијата iTunes

Со функцијата „Додај во iTunes“, корисниците можат веднаш да ги копираат преземените музички записи/видеа на кој било уред како што се iPhone/iPad/iPod итн.. осигурувајќи се дека секогаш имаат пристап каде и да одат!

Поддршка за повеќе јазици

WebVideiohunter поддржува англиски/италијански/шпански/француски/јапонски јазици осигурувајќи се дека секој има пристап без разлика од каде доаѓаат!

Целосни спецификации
Издавач YouTubeHunter
Страница на издавачи http://www.youtubehunter.com
Датум на издавање 2020-10-01
Датум на додавање 2020-10-01
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Преземи менаџери
Верзија 6.1.9
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 14970

Comments:

Најпопуларни