DMG Canvas for Mac

DMG Canvas for Mac 3.0.11

Mac / Araelium Group / 588 / Целосни спецификации
Опис

DMG Canvas for Mac: The Ultimate Disk Image Builder

Дали сте уморни од рачно креирање слики од дискот секогаш кога објавувате нова верзија на вашиот софтвер? Дали сакате да го приспособите изгледот и договорите за лиценца на сликите на вашиот диск без никакви проблеми? Не гледајте подалеку од DMG Canvas for Mac, врвниот создавач на слики на дискот.

DMG Canvas е моќна алатка која ви овозможува да креирате слики од дискови со професионален изглед од шаблонски документи што ги дизајнирате. Со својот интуитивен графички уредувач, DMG Canvas го олеснува приспособувањето на секој аспект од изгледот на сликата на вашиот диск, вклучувајќи слики во заднина, икони, текстуални етикети и многу повеќе. Можете дури и да додавате сопствени скрипти и извршни датотеки за да ги автоматизирате задачите или да извршите дејства по инсталацијата.

Но, DMG Canvas не е само за изгледот - исто така го рационализира процесот на градење и ажурирање на сликите на вашиот диск. Откако ќе го дизајнирате вашиот шаблон документ, едноставно кликнете Изградба за да креирате нова слика на дискот со сите најнови верзии на вашите датотеки. И кога е време да издадете нова верзија на вашиот софтвер или да ја ажурирате постоечката, само кликнете на Изгради повторно - DMG Canvas автоматски ќе ги повлече сите промени и ќе генерира нова копија од сликата на вашиот диск.

Една клучна карактеристика што го издвојува DMG Canvas од другите создавачи на слики на дискот е неговата способност да одредува договори за лиценца што се прикажуваат кога корисникот ја монтира сликата. Ова е особено корисно ако дистрибуирате комерцијален софтвер или треба корисниците да се согласат со одредени услови пред да го инсталирате. Со DMG Canvas, можете лесно да додавате сопствени договори за лиценца во обичен текст или формат на богат текст.

Друга предност на користењето на DMG Canvas е неговата поддршка за напредни функции како потпишување код и заверка на нотар. Овие безбедносни мерки помагаат да се осигура дека корисниците можат да му веруваат на вашиот софтвер и да избегнат потенцијални безбедносни ризици или предупредувања од macOS Gatekeeper.

Генерално, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка за создавање приспособени слики на дискот на macOS, не гледајте подалеку од DMG Canvas. Со својот интуитивен интерфејс, флексибилни опции за приспособување и рационализиран процес на градење, сигурно ќе ви заштеди време и напор додека дава професионални резултати секој пат.

Клучни карактеристики:

- Креирајте прилагодени слики од дискот со професионален изглед

- Прилагодете го изгледот со графички уредувач

- Додајте слики во заднина/икони/текст етикети/приспособени скрипти/извршни датотеки

- Рационализирајте го процесот на градење/ажурирање

- Наведете договори за лиценца прикажани на монтирање

- Поддршка за потпишување/заверување на код

Целосни спецификации
Издавач Araelium Group
Страница на издавачи http://www.araelium.com/
Датум на издавање 2020-07-31
Датум на додавање 2020-07-31
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Компресија на датотека
Верзија 3.0.11
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 588

Comments:

Најпопуларни