Decipher Backup Browser for Mac

Decipher Backup Browser for Mac 14.0.0

Mac / Decipher Media / 625 / Целосни спецификации
Опис

Дешифрирајте го прелистувачот за резервни копии за Mac: Врвниот пребарувач за резервни копии на iPhone

Дали некогаш сте ги изгубиле контактите на вашиот iPhone или важни податоци и сте посакале да постои начин да ги вратите? Decipher Backup Browser е решението што го баравте. Овој моќен софтвер ви овозможува да ја прелистувате содржината на резервната копија на вашиот iPhone, давајќи ви пристап до сите ваши изгубени податоци.

Прелистувачот за резервни копии за дешифрирање е корисен софтвер кој спаѓа во категоријата Услужни и оперативни системи. Дизајниран е специјално за корисници на Mac кои сакаат да ги истражуваат своите резервни копии на iPhone без никакви проблеми. Со овој софтвер, можете лесно да ги прегледувате и зачувувате информациите од дневникот на повици, сликите од видеото од камерата, гласовните белешки, белешките и другите локално складирани податоци од апликациите.

Една од најимпресивните карактеристики на прелистувачот за резервни копии за дешифрирање е неговата способност да извезува и да го обнови вашиот адресар на вашиот iPhone преку датотека vcf. Ова значи дека ако ги изгубите сите ваши контакти на телефонот поради несреќа или технички проблем, овој софтвер може да ви помогне да ги вратите за кратко време.

Но, тоа не е сè - Decipher Backup Browser исто така ви овозможува да ги прегледувате метаподатоците на Snapchat, како и неодамнешните појдовни примачи на е-пошта и текстуални пораки. Ако сте љубопитни за тоа каков вид на податоци има на вашата резервна датотека на iPhone, овој софтвер ви овозможува да погледнете наоколу во резервните податоци како што се историјата на прелистувачот Safari, податоците за мапи, податоците за апликациите и поставките на уредот.

Најдобриот дел? Не ви треба искуство со џеилбрејк или некои посебни вештини - Прелистувачот за резервни копии за дешифрирање работи совршено добро и со iPhone-и кои не се џеилбрекирани! И ако случајно некој ви го украде уредот и треба да поднесе полициски извештај со сериски број или детали за бројот IMEI, тогаш може да ги извлече тие детали и од резервните датотеки!

Друга одлична карактеристика што ја нуди Decipher Backup Browser е неговата способност да помогне во враќањето на заборавените шифри за ограничување на iPhone-ите. Оваа функција е корисна кога корисниците ќе ги заборават своите шифри по поставувањето ограничувања на нивните уреди.

Во краток преглед:

- Прелистајте ја содржината на резервна копија на iPhone

- Извези/врати адресар преку датотека vcf

- Прегледајте/зачувајте информации за дневникот на повици

- Прегледајте/зачувајте слики од ролни од камерата

- Погледнете/зачувајте гласовни белешки

- Погледнете/зачувајте белешки

- Пристапете до локално складирани податоци за апликацијата

- Погледнете ги метаподатоците на Snapchat

- Вратете ги заборавените шифри за ограничување

- Извадете сериски број/IMEI број од резервни копии

Севкупно, Decipher Backup Browser for Mac нуди лесен за користење интерфејс со моќни карактеристики што го прават единствен во еден вид меѓу другите слични алатки достапни на пазарот денес. Без разлика дали станува збор за враќање на изгубените контакти или истражување на датотеки со резервна копија од љубопитност - овој софтвер има сè покриено!

Целосни спецификации
Издавач Decipher Media
Страница на издавачи https://deciphertools.com/
Датум на издавање 2020-08-19
Датум на додавање 2020-08-19
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Друго
Верзија 14.0.0
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 625

Comments:

Најпопуларни