Audio Hijack for Mac

Audio Hijack for Mac 3.7.2

Mac / Rogue Amoeba Software / 84993 / Целосни спецификации
Опис

Audio Hijack за Mac е моќен и разноврсен софтвер кој ви овозможува лесно да снимате звук на вашиот компјутер. Без разлика дали сакате да зачувате аудио од апликација, пренос или ДВД филм, Audio Hijack ве покрива. Со својот интуитивен интерфејс и напредните функции, овој софтвер е совршена алатка за секој кој сака да ја преземе контролата над својот звук.

Како производ од категоријата MP3 и аудио софтвер, Audio Hijack нуди широк опсег на способности што го прават да се издвојува од другите слични софтвери на пазарот. Една од неговите најзначајни карактеристики е способноста за брзо и лесно зачувување на аудио од речиси секоја апликација во датотека AIFF. Оваа датотека потоа може да се снима на ЦД или да се репродуцира со кој било аудио плеер, од iTunes до iPod.

Друга одлична карактеристика на Audio Hijack е неговата способност да снима реални/WindowsMedia/iTunes/Интернет преноси за да можете да слушате во вашето слободно време. Ова значи дека можете да ги снимате вашите омилени радио емисии или подкасти и да слушате секогаш кога ви е погодно.

Ако се занимавате со игри, тогаш Audio Hijack има нешто посебно и за вас! Со помош на овој софтвер можете да ги откачите звуците на играта или звучните бајти од DVD филмовите. Ова значи дека ако има одреден звучен ефект во игра или филм што го сакате, тогаш сега имате моќ да го снимите и да го користите како ваш рингтон или звук за известување.

Една од најимпресивните работи за Audio Hijack е неговата способност да рипува Flash аудио. Ако има онлајн видео со одлична музика во заднина, но нема начин да ја преземете само самата музичка песна - не грижете се! Со овој софтвер инсталиран на вашиот Mac компјутер - сите тие проблеми се решени!

Со вградената функција Тајмери ​​- корисниците дури и не мора да бидат присутни додека се снима! Едноставно поставете ги тајмерите однапред според она што треба да се снима (на пр. радио емисија) и дозволете Audio Hijack да работи автоматски!

Генерално, ако барате сигурна и лесна за употреба алатка за снимање на секаков вид аудио на вашиот Mac компјутер - не гледајте подалеку од Audio Hijack! Ги става корисниците во контрола над целата нивна колекција обезбедувајќи им се што им е потребно кога станува збор за управување со дигитални медиумски датотеки: рипување ЦД/ДВД-а; конвертирање помеѓу различни формати; уредување тагови на метаподатоци; креирање плејлисти итн.!

Целосни спецификации
Издавач Rogue Amoeba Software
Страница на издавачи http://www.rogueamoeba.com
Датум на издавање 2020-05-06
Датум на додавање 2020-05-06
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио софтвер за производство и снимање
Верзија 3.7.2
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion
Цена Free to try
Преземања неделно 7
Вкупно преземања 84993

Comments:

Најпопуларни