MAPublisher for Mac

MAPublisher for Mac 10.6

Mac / Avenza Systems / 201 / Целосни спецификации
Опис

MAPublisher за Mac е моќен пакет на приклучоци дизајнирани да го премостат јазот помеѓу географските информациски системи (ГИС) и графичкиот дизајн од високата класа. Овој софтвер е специјално дизајниран за Mac корисници кои сакаат лесно да креираат висококвалитетни мапи.

Со MAPublisher, производството на картографски квалитетни карти сега е побрзо, полесно и подобро од кога било досега. Avenza разбира дека исполнувањето на графичките задачи за ГИС најдобро се изведува во вистинското опкружување, како што се моќните графички програми како Adobe Illustrator и Macromedia FreeHand. MAPublisher ве води во оваа средина беспрекорно и без напор со вистинските алатки за управување со податоци GIS за да го олесните процесот на производство на карти.

Користејќи го овој брз, интуитивен систем, вашата мапа може да го надмине обичното и да стане уметничко дело. Без разлика дали креирате мапи за печатено или електронско објавување, MAPublisher има сè што ви е потребно за да произведе неверојатни резултати.

Клучни карактеристики:

1. Беспрекорна интеграција: MAPublisher беспрекорно се интегрира со Adobe Illustrator и Macromedia FreeHand за да можете да работите во средина што се чувствува позната.

2. Напредно управување со податоци: Со вградени напредни алатки за управување со податоци, MAPublisher го олеснува управувањето со комплексни сетови на податоци за ГИС.

3. Висококвалитетно производство на карти: Со своите напредни картографски алатки, MAPublisher ви овозможува брзо и лесно да креирате висококвалитетни мапи.

4. Приспособливи стилови: со вградени приспособливи стилови, можете да креирате уникатни мапи што се издвојуваат од толпата.

5. Поддржани повеќе формати на датотеки: Без разлика дали работите со shapefiles или геобази на податоци, MAPublisher поддржува повеќе формати на датотеки за да можете да работите со вашиот претпочитан формат.

6. Лесен за користење интерфејс: корисничкиот интерфејс му овозможува на секој да го користи овој софтвер без оглед на нивото на искуство.

Придобивки:

1. Побрзо производство на карти: Со своите напредни картографски алатки и беспрекорна интеграција со Adobe Illustrator и Macromedia FreeHand, MAPublisher им овозможува на корисниците да произведуваат висококвалитетни мапи побрзо од кога било досега.

2. Подобрена контрола на квалитетот: преку обезбедување на корисниците со напредни алатки за управување со податоци вградени заедно со приспособливи опции за стилови; тие имаат целосна контрола врз секој аспект од нивниот процес на креирање мапи, обезбедувајќи врвна контрола на квалитетот во сите фази од почеток до крај!

3. Леснотија на користење: корисничкиот интерфејс му го олеснува на секого, без оглед на нивото на искуство, што го прави достапен дури и ако нема претходно знаење за софтверот за мапирање.

Заклучок:

MAPublisher за Mac е суштинска алатка за секој професионалец кој сака да креира висококвалитетни мапи брзо и лесно без да ја жртвува контролата на квалитетот или креативноста! Неговата беспрекорна интеграција во Adobe Illustrator и Macromedia Freehand заедно го прават едно од најразновидните решенија за мапирање достапни на денешниот пазар!

Целосни спецификации
Издавач Avenza Systems
Страница на издавачи http://www.avenza.com
Датум на издавање 2020-05-06
Датум на додавање 2020-05-06
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Менаџмент на медиуми
Верзија 10.6
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard Adobe Illustrator CS6 Adobe Illustrator CC 2019 Adobe Illustrator CC 2020
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 201

Comments:

Најпопуларни