MobiKin Assistant for Android for Mac

MobiKin Assistant for Android for Mac 3.11.84

Опис

MobiKin Assistant за Android за Mac е моќен комунален софтвер кој ви овозможува да управувате и да пренесувате податоци помеѓу вашиот уред со Android и компјутерот Mac. Тоа е суштинска алатка за секој кој сака да ги чува своите податоци за Android безбедни и безбедни.

Со MobiKin Assistant за Android, можете лесно да направите резервна копија на сите ваши важни датотеки, како што се контакти, пораки, дневници на повици, фотографии, видеа, музика, книги и повеќе од вашиот уред со Android на вашиот компјутер Mac. Ова осигурува дека дури и ако вашиот телефон или таблет се урна или се изгуби/украде, сепак ќе имате пристап до сите ваши важни податоци.

Една од истакнатите карактеристики на MobiKin Assistant за Android е неговата способност лесно да пренесува датотеки од вашиот уред со Android на компјутер Mac. Можете да префрлите секаков тип на датотека, вклучувајќи филмови, музика, фотографии и книги без никакви ограничувања. Ова го олеснува ослободувањето простор на телефонот или таблетот со префрлање големи датотеки на вашиот компјутер.

Софтверот доаѓа и со кориснички интерфејс што го олеснува користењето на секој без оглед на нивната техничка експертиза. Интуитивниот дизајн гарантира дека дури и почетниците можат да се движат низ софтверот без никакви тешкотии.

Друга одлична карактеристика на MobiKin Assistant за Android е неговата способност да управува со апликациите на вашиот уред директно од софтверскиот интерфејс. Може да инсталирате/деинсталирате апликации во серии што заштедува време во споредба со тоа што го правите рачно на телефонот или таблетот.

MobiKin Assistant за Android исто така поддржува повеќе уреди што значи дека можете да го користите со различни типови телефони и таблети кои работат на различни верзии на оперативниот систем Android. Ова го прави разноврсна алатка што може да ја користат поединци, како и бизниси на кои им треба сигурен начин за управување со нивните уреди со Android.

Дополнително, MobiKin Assistant за Android нуди брзи брзини на пренос што значи дека нема да чекате долги периоди кога префрлате големи датотеки помеѓу уредите. Софтверот користи напредни алгоритми кои обезбедуваат максимална брзина додека го одржуваат интегритетот на податоците за време на преносот.

Генерално, MobiKin Assistant за Android е одличен корисен софтвер кој им овозможува на корисниците ефикасен начин за управување со нивните Android уреди додека ги одржуваат нивните податоци безбедни и безбедни во секое време. Неговиот кориснички интерфејс заедно со неговите моќни карактеристики го прават еден од најдобрите опции достапни во оваа категорија. Затоа, ако барате сигурен начин за правење резервна копија и управување со податоците на вашиот уред со Android, тогаш не гледајте подалеку од MobiKin Assistant For Andriod!

Целосни спецификации
Издавач MobiKin
Страница на издавачи https://www.mobikin.com/
Датум на издавање 2020-05-11
Датум на додавање 2020-05-11
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за пренос и синхронизација на податоци
Верзија 3.11.84
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 178

Comments:

Најпопуларни