RationalPlan Single Project for Mac

RationalPlan Single Project for Mac 5.5

Опис

RationalPlan Single Project за Mac е моќен софтвер за управување со проекти кој е дизајниран да им помогне на проект менаџерите во развивањето планови, распределбата на ресурсите, следењето на напредокот, управувањето со буџетите и анализата на обемот на работа. Овој софтвер ги следи препорачаните упатства од PMBOK и е прифатлива алтернатива на Microsoft Project.

Со RationalPlan Single Project за Mac, можете да го користите во различни области како што се градежништво, инженерство, услуги и консалтинг, бизнис или дури и за едноставен студентски проект. Тоа ќе ви помогне да го завршите вашиот проект според планираното, на време и во рамките на буџетот.

Апликацијата ги опфаќа сите аспекти на управувањето со проекти од изградбата на WBS до управувањето со критичните патеки. Исто така, обезбедува поддршка за креирање на графикони Gantt и различни извештаи за временската линија. Софтверот е лесен за користење со интуитивен интерфејс кој им овозможува на корисниците брзо да започнат со своите проекти.

Една од клучните карактеристики на RationalPlan Single Project за Mac е неговата способност да открие прераспределени ресурси. Оваа функција помага да се осигура дека ресурсите се користат ефикасно и ефективно во текот на целото времетраење на проектот.

Друга важна карактеристика на овој софтвер се неговите способности за проценка на трошоците. Со RationalPlan Single Project за Mac, можете лесно да ги процените трошоците поврзани со вашите проекти што помага да се осигурате дека тие ќе останат во рамките на буџетските ограничувања.

Покрај овие карактеристики, RationalPlan Single Project за Mac обезбедува и можности за следење на напредокот што им овозможува на корисниците да ги следат нивните проекти во реално време. Оваа функција помага да се осигура дека проектите напредуваат како што е планирано и дека сите прашања може да се решат веднаш.

Генерално, RationalPlan Single Project за Mac е сеопфатно решение кое нуди сè што им е потребно на проект менаџерите кои сакаат прифатлива алтернатива на Microsoft Project без жртвување на функционалноста или леснотијата на користење. Без разлика дали работите на мал студентски проект или управувате со големи градежни проекти – овој софтвер ве опфати!

Целосни спецификации
Издавач Stand By Soft
Страница на издавачи http://www.rationalplan.com/
Датум на издавање 2020-05-11
Датум на додавање 2020-05-11
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за управување со проекти
Верзија 5.5
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 933

Comments:

Најпопуларни