RationalPlan Project Viewer for Mac

RationalPlan Project Viewer for Mac 5.5

Mac / Stand By Soft / 10158 / Целосни спецификации
Опис

RationalPlan Project Viewer за Mac е моќен и бесплатен прегледувач на софтвер за управување со проекти кој ви овозможува детално да ги прегледувате вашите проекти. Без разлика дали сте заинтересирани страни во проектот или тимски работник, овој софтвер е совршено решение за секој кој треба да ја провери и прегледа еволуцијата на проектите до нивните најмали детали.

Како што сите знаеме, проект менаџерите ги планираат и контролираат проектите од почеток до крај и ги прават сите потребни промени. Сепак, има некои други луѓе вклучени во процесот кои треба да имаат пристап и до овие планови. Овие луѓе се познати како засегнати страни и играат суштинска улога во обезбедувањето дека сè работи без проблеми.

RationalPlan Project Viewer е слободно дистрибуиран како гледач за нашите производи. Покрај тоа, ви дава можност да увезете датотеки на MS Project и да ги прегледате исто така бесплатно. Тоа го прави RationalPlan Project Viewer бесплатен прегледувач на проекти и за RationalPlan и за MS Project.

Карактеристики:

1) Лесен за користење интерфејс: корисничкиот интерфејс на RationalPlan Project Viewer му олеснува на секој (дури и на оние со мало или никакво искуство) да го користи овој софтвер без никакви тешкотии.

2) Компатибилност: Овој софтвер е компатибилен и со датотеките RationalPlan (.xrp) и со датотеките на Microsoft Project (.mpp), што значи дека можете лесно да ги внесувате вашите постоечки проекти во овој софтвер без никакви проблеми.

3) Бесплатно: Една од најдобрите работи за RationalPlan Project Viewer е тоа што е целосно бесплатна! Не треба да плаќате ништо за да го користите овој софтвер, што го прави одличен избор за мали бизниси или поединци со мал буџет.

4) Повеќекратни прикази: со достапни повеќекратни прикази (Гант графикон, лист со задачи, лист со ресурси), можете лесно да се префрлате помеѓу различни перспективи на вашиот проект во зависност од информациите што ви се потребни во даден момент.

5) Прилагодливи филтри: Можете да ги приспособите филтрите врз основа на различни критериуми како што се името на задачата, датумот на започнување/крајот, процентот на завршување итн., што го прави полесно од кога било досега брзото наоѓање конкретни задачи во рамките на вашиот проект!

6) Опции за печатење: Со опциите за печатење достапни директно од самата апликација (вклучувајќи ги и графиконите на Gantt), создавањето хард копии од вашите планови никогаш не било полесно!

7) Карактеристики за соработка: ако на повеќе корисници им е потребен пристап истовремено, тогаш тие можат да ја споделат својата работа преку услуги базирани на облак, како што се Dropbox или Google Drive, така што секој ќе остане во тек со промените направени од други кои работат на истата датотека

8 ) Безбедносни карактеристики: Безбедносните карактеристики гарантираат дека само овластен персонал има права за пристап додека ги чува податоците безбедни од неовластен пристап

9 ) Поддршка: Stand By Soft обезбедува поддршка преку е-пошта или телефон доколку е потребно

Заклучок:

In conclusion,Rational PlanProjectViewerforMacis an excellent toolforanyoneinvolvedinprojectmanagement.Itsuser-friendlyinterface,multipleviews,andcustomizablefiltersmakeitaneasytouseandversatiletoolthatcanbeusedbyanyoneregardlessoftheirexperiencelevel.Thefactthatitiscompletelyfreeofcostmakesitanevenmoreattractiveoptionforbusinessesorindividualsonatightbudget.Soifyou'relookingforanexcellentprojectviewersoftware,Rational PlanProjectViewerisdefinitelyworthcheckingout!

Целосни спецификации
Издавач Stand By Soft
Страница на издавачи http://www.rationalplan.com/
Датум на издавање 2020-05-11
Датум на додавање 2020-05-11
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за управување со проекти
Верзија 5.5
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 10158

Comments:

Најпопуларни