Synkmark for Mac

Synkmark for Mac 2.10.24

Опис

Synkmark за Mac: Крајното решение за синхронизација на обележувачи

Дали сте уморни од рачно синхронизирање на вашите обележувачи низ повеќе прелистувачи? Дали ви е фрустрирачко да ги одржувате вашите обележувачи организирани и без дупликати? Ако е така, Synkmark за Mac е решението што го баравте.

Synkmark е моќна алатка за синхронизација на обележувачи која ви овозможува беспрекорно да ги синхронизирате вашите обележувачи низ Safari, Google Chrome и Firefox. Со Synkmark, можете лесно да пристапите до сите ваши омилени веб-локации од кој било уред без да се грижите за рачно пренесување обележувачи.

Но, тоа не е се. Synkmark исто така нуди низа напредни функции што го прават врвна алатка за управување со обележувачи. Еве само неколку од работите што Synkmark може да ги направи:

Синхронизирајте обележувачи низ повеќе прелистувачи

Со Synkmark, можете лесно да ги синхронизирате вашите обележувачи преку Safari, Google Chrome и Firefox. Ова значи дека без разлика кој прелистувач го користите на кој било уред, сите ваши обележувачи ќе бидат достапни на вашите прсти.

Чувајте ги вашите обележувачи организирани

Еден од најголемите предизвици со управувањето со обележувачите е нивното организирање. Меѓутоа, со моќните алатки за организација на Synkmark, ова станува лесно. Можете да ги азбучете вашите обележувачи по желба, па дури и да ги потврдите за да се уверите дека работат правилно.

Елиминирајте ги дупликатните обележувачи

Дупликатите обележувачи не само што се досадни, туку и заземаат вреден простор во лентата за обележувачи или менито на вашиот прелистувач. Меѓутоа, со функцијата за откривање дупликати на Synkmark, овој проблем станува минато.

Компатибилен со iCloud и други услуги

Synkmark е компатибилен со iCloud, како и со други популарни услуги како што се Најавете се на Google и Firefox Sync. Ова значи дека без разлика каде сте или кој уред го користите – без разлика дали е iPhone или iPad – сите ваши организирани обележувачи ќе бидат достапни во секое време.

Лесен за употреба интерфејс

Конечно - можеби најважно - Synkmark има интуитивен интерфејс што го олеснува користењето дури и ако не сте технолошки такт. Едноставно инсталирајте го софтверот на секој уред каде што сакате пристап до синхронизираните обележувачи и оставете го да ја направи својата магија!

Во заклучок...

Ако управувањето со повеќе групи омилени базирани на прелистувач стана премногу работа само за едно лице, тогаш размислете да го пробате нашето софтверско решение наречено „SynckMark“! Нуди беспрекорна синхронизација помеѓу Safari (Apple), Google Chrome (Google) и Mozilla Firefox (Mozilla Foundation). Дополнително, има многу напредни функции, како што се автоматско де-дуплирање и верификација, плус компатибилност со популарните облак-услуги како што се iCloud и Најавете се на Google, осигурувајќи се дека сè останува организирано без разлика дали се пристапува од десктоп компјутери/лаптопи/таблети/паметни телефони итн...

Преглед

Syncmark for Mac ви овозможува да ги синхронизирате вашите обележувачи преку повеќе прелистувачи и сите ваши уреди, за да можете секогаш брзо да ја најдете страницата што ја барате. Откако ќе го поминете процесот на поставување, можете лесно да пристапите до истите обележувачи без разлика каде сте или каков прелистувач користите.

Добрите

Синхронизирање во заднина: кога првпат ќе ја отворите апликацијата, треба да поминете низ процес на поставување во повеќе чекори. Меѓутоа, откако тоа ќе се заврши, апликацијата ќе работи во заднина и автоматски ќе ги синхронизира сите нови обележувачи што ќе ги додадете во кој било прелистувач, така што нема да треба да запомните што користевте или каде сте зачувале нешто.

Детални упатства: Првиот пат кога ќе го отворите овој софтвер, автоматски ќе се отвори и страница со инструкции. Овој документ ви дава преглед на чекорите низ кои ќе ве водат за да ја поставите апликацијата најдобро да одговара на вашите потреби, а исто така вклучува и врски до подетални упатства за одредени аспекти на процесот на поставување.

Конс

Грешки при синхронизација: за време на поставувањето, имавме неколку проблеми и наидовме на повеќе пораки за грешка. Софтверот не можеше да добие обележувачи од Chrome, а чекорите за решавање проблеми што ги нуди апликацијата не функционираа. Имаше и многу други пораки за грешка што се појавија за време на поставувањето во врска со инсталирањето на приклучокот за Firefox, и не беше сосема јасно кога софтверот завршил со синхронизацијата или дали бил успешен или не.

Крајна линија

Synkmark содржи многу практични функции, а фактот што може да се синхронизира меѓу уредите е особено убав допир. Сепак, поставувањето не беше целосно успешно за време на нашето тестирање.

Забелешка на уредниците: Ова е преглед на пробната верзија на Synkmark за Mac 1.22.25.

Целосни спецификации
Издавач Sheep Systems
Страница на издавачи http://www.sheepsystems.com
Датум на издавање 2020-05-13
Датум на додавање 2020-05-13
Категорија Прелистувачи
Под категорија Други додатоци и додатоци на прелистувачи
Верзија 2.10.24
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 281

Comments:

Најпопуларни