BookMacster for Mac

BookMacster for Mac 2.10.24

Mac / Sheep Systems / 1995 / Целосни спецификации
Опис

BookMacster за Mac: Крајната алатка за управување со обележувачи

Дали сте уморни од управувањето со вашите обележувачи преку повеќе прелистувачи и уреди? Дали ви е фрустрирачки да ги одржувате организирани, проверени и без дупликати? Не гледајте подалеку од BookMacster за Mac - врвната алатка за управување со обележувачи.

Продолжувајќи таму каде што застанале другите апликации и услуги, BookMacster ги спојува и управува со обележувачите во Safari, Firefox, Chrome, Camino, iCab, Opera и OmniWeb. Исто така, се интегрира со популарните веб-базирани услуги за обележување, како што се Delicious, Pinboard и Google Bookmarks. Со моќните способности за синхронизација на BookMacster кога се користи со услуга за синхронизација на датотеки во облакот како што се Dropbox или Jungle Disk; Синхронизирањето на обележувачите преку прелистувачот се презема на патот кон кој било Mac.

BookMacster ги чува обележувачите по азбучен ред (сортирани), потврдени за валидност (провери дали сè уште работат), проверува дали се дупликати (и ги отстранува ако се најдат). Поддржува ознаки за корисниците да можат да ги категоризираат нивните обележувачи по тема или интерес. Коментарите може да се додадат на секој обележувач за да можат корисниците да додаваат белешки за тоа зошто го зачувале или што им се допаднало во него. Поддржани се и кратенки за да можат корисниците брзо да пристапат до нивните омилени веб-локации без да мора да се движат низ менијата.

Една од најдобрите карактеристики на BookMacster е неговата способност да додава обележувачи директно од прелистувачите. Ова значи дека корисниците не мора да се префрлаат напред-назад помеѓу апликациите само за да зачуваат веб-локација што сакаат повторно да ја посетат подоцна. Дополнително; сите обележувачи се достапни додека сте во која било апликација од лентата со мени што го прави пристапот до вашите омилени страници брз и лесен.

Но, почекајте - има уште! За оние кои сакаат да живеат на најсовремена; Бета ажурирањата се достапни со кликнување во менито „BookMacster -> Преференци -> Ажурирања“ каде што полињата за избор покажуваат дали треба да се преземаат само бета верзии или Алфа.

Во заклучок; ако барате лесна за употреба, но моќна алатка за управување со вашите обележувачи низ повеќе прелистувачи и уреди, тогаш не гледајте подалеку од BookMacster за Mac!

Целосни спецификации
Издавач Sheep Systems
Страница на издавачи http://www.sheepsystems.com
Датум на издавање 2020-05-13
Датум на додавање 2020-05-13
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Менаџери на обележувачи
Верзија 2.10.24
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1995

Comments:

Најпопуларни