AnyMP4 iPhone Transfer Pro for Mac

AnyMP4 iPhone Transfer Pro for Mac 9.0.28

Опис

AnyMP4 iPhone Transfer Pro за Mac е моќен софтвер кој ви овозможува да пренесувате датотеки помеѓу вашиот iPhone, iPad, iPod и Mac. Со овој софтвер, можете лесно да пренесувате музика, фотографии, видеа, мелодии, аудио книги, гласовни белешки и повеќе од вашиот iOS уред на вашиот Mac. Дополнително, ви овозможува да направите резервна копија од контактите и СМС на iPhone на Mac и да внесувате локални видеа/музика/фотографии на iPhone/iPad/iPod по желба.

Една од клучните карактеристики на AnyMP4 iPhone Transfer Pro за Mac е неговата способност да пренесува датотеки од вашиот iOS уред на вашиот компјутер или iTunes за резервна копија. Ова значи дека ако случајно го изгубите или оштетите вашиот уред, сите ваши важни податоци ќе бидат безбедно зачувани на вашиот компјутер или во iTunes.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да увезува локални датотеки како видео, музика, е-книга и фотографии од вашиот Mac директно на кој било iOS уреди како што се iPhone 11/X/8/8 Plus/7/7 Plus/SE/6s/6s Plus/6/6 Plus/5s/5c/5. Ова ви го олеснува уживањето во целата медиумска содржина што сте ја зачувале на вашиот компјутер на кој било уред со iOS.

Во прилог на пренос на датотеки помеѓу уреди и правење резервна копија на податоци на компјутер или сметка на iTunes; AnyMP4 iPhone Transfer Pro за Mac, исто така, им овозможува на корисниците можност да управуваат со нивните контакти со користење на функцијата De-duplicate која ги брише повторените информации додека ги спојува контактите што се преклопуваат.

Овој софтвер поддржува и сериско пренесување што заштедува време при пренос на големи количини на податоци помеѓу уредите.

Понатаму; AnyMP4 iPhone Transfer Pro за Mac е високо компатибилен со која било верзија на уредот на Apple вклучувајќи ги и најновите модели како што се: 11/XR/XS Max/XS/X /8 (Плус)/7 (Плус)/SE /6s (Плус)/6 (Плус), iPad Pro/Air 2/Air mini 4(3) /iPad 4-та генерација како и серијата iPod touch. Тој е исто така многу компатибилен со најновата верзија iOS13 што го прави идеален избор за оние кои сакаат сигурна алатка која работи беспрекорно со нивните производи на Apple.

Севкупно; AnyMP4 iPhone Transfer Pro за Mac нуди лесен за користење интерфејс заедно со моќни функции што го прават суштинска алатка за управување со сите видови медиумска содржина на повеќе уреди на Apple. Без разлика дали сакате да направите резервна копија на важни податоци или едноставно сакате полесен начин да управувате со медиумската содржина на повеќе уреди; овој софтвер има се што е потребно за да започнете денес!

Целосни спецификации
Издавач AnyMP4 Studio
Страница на издавачи https://www.anymp4.com/
Датум на издавање 2020-09-23
Датум на додавање 2020-09-23
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Алатки за iTunes
Верзија 9.0.28
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 252

Comments:

Најпопуларни