Drive Genius for Mac

Drive Genius for Mac 6.1.2

Mac / Prosoft Engineering / 54962 / Целосни спецификации
Опис

Drive Genius за Mac е моќен комунален софтвер кој ви помага да ги оптимизирате перформансите на вашиот Mac, истовремено заштитувајќи го од потенцијални проблеми со хард дискот. Со својата наградувана и подобрена функција DrivePulse, можете да бидете сигурни дека сите проблеми со хард дискот ќе бидат откриени пред да станат големи проблеми.

Софтверот има подобрен и поедноставен интерфејс кој ви овозможува да извршувате алатки истовремено на повеќе дискови. Ова значи дека можете да ги оптимизирате перформансите на сите ваши дискови со само неколку кликања. Софтверот е оптимизиран за OS X Yosemite, што значи дека работи беспрекорно со најновата верзија на оперативниот систем на Apple.

Една од врвните карактеристики на Drive Genius е Defrag, што помага вашиот Mac да работи брзо со оптимизирање на поставувањето датотеки на вашиот хард диск. Ова осигурува дека често користените датотеки се лесно достапни и го намалува времето потребно за пристап до нив. Друга одлична карактеристика е DriveSlim, која помага да се ослободи простор на вашиот хард диск со идентификување и отстранување на непотребните датотеки.

Целосно новата алатка BootWell ви овозможува да креирате специјален секундарен диск што може да се подигне за дефрагирање или поправка на вашиот главен хард диск. Ова значи дека дури и ако има проблеми со главниот хард диск, сепак можете да пристапите до важни податоци и да ги извршите потребните поправки без да изгубите податоци.

Drive Genius вклучува и други корисни алатки како што е Пронаоѓач на дупликати, кој помага да се идентификуваат дупликатите датотеки на вашиот компјутер за да можете да ги избришете и да ослободите простор; Шредер, кој безбедно ги брише чувствителните датотеки за да не можат да се обноват; и Поделба, која ви овозможува да креирате нови партиции или да ја промените големината на постоечките без да изгубите податоци.

Генерално, Drive Genius за Mac е суштински корисен софтвер за секој кој сака да го одржува својот Mac да работи непречено, а истовремено да ги заштити своите вредни податоци од потенцијални проблеми со хард дискот. Со својот лесен за користење интерфејс и моќните функции, овој софтвер го олеснува оптимизирањето на перформансите на сите ваши дискови со само неколку кликања.

Целосни спецификации
Издавач Prosoft Engineering
Страница на издавачи http://www.prosofteng.com
Датум на издавање 2020-08-03
Датум на додавање 2020-08-03
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Одржување и оптимизација
Верзија 6.1.2
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite
Цена $99.00
Преземања неделно 5
Вкупно преземања 54962

Comments:

Најпопуларни