FileLib for Mac

FileLib for Mac 6.5

Mac / Einhugur Software / 61 / Целосни спецификации
Опис

FileLib за Mac е моќен REALbasic приклучок кој им овозможува на програмерите пристап до низа функции поврзани со датотеки. Оваа алатка за програмери е дизајнирана да ви помогне да го насочите вашиот работен тек и да ја подобрите вашата продуктивност со поедноставување на процесот на пристап и манипулирање со датотеки на вашиот Mac.

Без разлика дали работите на сложен софтверски проект или едноставно треба да управувате со датотеките на вашиот компјутер, FileLib за Mac нуди низа функции што можат да ви помогнат да ја завршите работата брзо и ефикасно. Со овој приклучок, можете лесно да пристапите до коментарите на работната површина, дозволите за датотеки на MacOS X/Unix и специјалните папки.

Една од клучните придобивки од користењето на FileLib за Mac е неговата способност да ги поедностави задачите за управување со датотеки. Со инсталиран овој приклучок, можете лесно да креирате нови папки, да преместувате датотеки помеѓу директориуми и да ги бришете несаканите датотеки со само неколку кликања. Можете исто така да користите FileLib за Mac за да поставите сопствени дозволи за поединечни датотеки или цели директориуми.

Друга одлична карактеристика на FileLib за Mac е неговата поддршка за коментари на работната површина. Ова им овозможува на програмерите да додаваат белешки или коментари директно на нивните икони на работната површина, што го олеснува следењето на важни информации поврзани со одредени датотеки или проекти.

Покрај овие основни карактеристики, FileLib за Mac вклучува и поддршка за специјални папки како што се домашниот директориум на корисникот и привремената папка. Ова го олеснува лоцирањето на важни системски ресурси без да мора рачно да се движите низ сложените структури на директориуми.

Севкупно, ако барате моќна алатка за програмери која може да ви помогне да го насочите работниот тек и да ги поедноставите задачите за управување со датотеки на вашиот Mac компјутер, тогаш не гледајте подалеку од FileLib за Mac. Со својот широк опсег на функции и интуитивен дизајн на интерфејс, овој приклучок сигурно ќе стане суштински дел од комплетот алатки на секој програмер за кратко време!

Целосни спецификации
Издавач Einhugur Software
Страница на издавачи http://www.einhugur.com/index.html
Датум на издавање 2020-08-03
Датум на додавање 2020-08-03
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Компоненти и библиотеки
Верзија 6.5
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion REALbasic 5.5
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 61

Comments:

Најпопуларни