Geekbench for Mac

Geekbench for Mac 5.2.3

Mac / Primate Labs / 10470 / Целосни спецификации
Опис

Geekbench за Mac е моќна алатка за бенчмаркирање која ги мери перформансите на процесорот и меморијата на вашиот компјутер. Овој софтвер за повеќе платформи е дизајниран да обезбеди точни и сигурни резултати, што го прави суштинска алатка за секој што сака да ги оптимизира перформансите на својот систем.

Без разлика дали сте професионален корисник или само некој што сака да го извлече максимумот од својот компјутер, Geekbench за Mac е одличен избор. Со својот интуитивен интерфејс и лесни за користење функции, овој софтвер го олеснува тестирањето на способностите на вашиот систем и идентификувањето на сите области на кои им е потребно подобрување.

Една од најистакнатите карактеристики на Geekbench за Mac е неговата способност да ги мери перформансите со едно јадрени и повеќе јадра. Ова значи дека можете да добиете сеопфатен приказ за тоа како функционира вашиот процесор под различни услови, што ќе ви овозможи да донесувате информирани одлуки за тоа како најдобро да го оптимизирате вашиот систем.

Покрај мерењето на перформансите на процесорот, Geekbench го тестира и пропусниот опсег на меморијата и латентноста. Овие показатели се клучни за одредување колку добро вашиот систем може да се справи со тешките апликации како што се уредување видео или игри.

Друга одлична карактеристика на Geekbench за Mac е неговата компатибилност со повеќе оперативни системи. Без разлика дали користите macOS, Windows, Linux или дури и уреди со Android или iOS, овој софтвер може да обезбеди точни резултати од бенчмаркинг на сите платформи.

Но, можеби еден од највозбудливите аспекти на користењето на Geekbench за Mac е способноста да ги споредите вашите резултати со други корисници ширум светот користејќи го прелистувачот за резултати Geekbench. Оваа онлајн база на податоци ви овозможува да видите како вашиот систем се спротивставува на другите во однос на необработената моќ на обработка и севкупните перформанси.

Генерално, ако барате моќна алатка за бенчмаркинг која може да ви помогне да ги оптимизирате перформансите на вашиот компјутер на повеќе платформи, тогаш не гледајте подалеку од Geekbench за Mac. Со своите напредни функции и интуитивен интерфејс, овој софтвер има се што ви треба за да ја преземете контролата врз вашето компјутерско искуство денес!

Целосни спецификации
Издавач Primate Labs
Страница на издавачи http://www.primatelabs.ca/
Датум на издавање 2020-08-04
Датум на додавање 2020-08-04
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Алатки за системот
Верзија 5.2.3
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 10470

Comments:

Најпопуларни