Apeaksoft iPhone Transfer for Mac

Apeaksoft iPhone Transfer for Mac 2.0.50

Mac / Apeaksoft Studio / 41 / Целосни спецификации
Опис

Apeaksoft iPhone Transfer за Mac: Крајното решение за управување со податоци со iOS

Дали сте уморни од ограничувањата наметнати од iTunes кога станува збор за пренос на податоци помеѓу вашиот iOS уред и Mac? Дали сакате пофлексибилен и поефикасен начин за управување со медиумските датотеки, контактите, пораките и другите податоци на вашиот iPhone/iPad/iPod touch? Не гледајте подалеку од Apeaksoft iPhone Transfer за Mac – најмоќниот софтвер за пренос на датотеки што ги прекршува границите на iTunes и ви нуди поголема контрола врз вашите податоци за iOS.

Што е Apeaksoft iPhone Transfer за Mac?

Apeaksoft iPhone Transfer за Mac е разноврсна алатка која ви овозможува да пренесувате различни типови на датотеки помеѓу вашиот iOS уред (iPhone/iPad/iPod touch) и Mac или помеѓу кои било два iOS уреди. Со овој софтвер, можете лесно да направите резервна копија на пораки, контакти, слики, музика, видеа, книги, PDF и многу повеќе. Ги поддржува сите видови преносливи iOS уреди кои работат на различни верзии на оперативниот систем.

Кои се клучните функции на Apeaksoft iPhone Transfer за Mac?

1. Флексибилен пренос на датотеки

Една од истакнатите карактеристики на Apeaksoft iPhone Transfer за Mac е неговата способност флексибилно да пренесува датотеки. Вие не само што можете да преместувате податоци од уред со iOS на компјутер, туку и директно да копирате датотеки од еден уред на друг. Покрај тоа, ви овозможува лесно да ги копирате податоците од iOS на iTunes без никакви ограничувања.

2. Скршете ги ограничувањата на iTunes

iTunes има многу ограничувања кога станува збор за управување со вашите медиумски датотеки или нивно синхронизирање со други уреди. На пример:

- Не можете да избришете одредени ставки додека се синхронизирате.

- Не можете да изберете кои ставки да се синхронизираат селективно.

- Не можете да гледате или уредувате некои типови податоци на iTunes.

- Може да наидете на различни грешки додека користите iTunes.

Со Apeaksoft iPhone Transfer за Mac при рака, овие проблеми ќе се решат без напор. Овој софтвер ви овозможува да ги отстраните сите овие ограничувања предизвикани од iTunes за да можете да управувате со вашите податоци на попогоден начин.

3. Прилагодете ја вашата iTunes библиотека

Ако претходно сте користеле iTunes, тогаш знаете колку понекогаш може да биде неуредно кога станува збор за организирање медиумски датотеки како музика или филмови во различни категории како што се плејлисти или албуми. Со помош на Apeaksoft iPhone Transfer за Mac, овој проблем ќе се реши за кратко време! Овој софтвер им овозможува на корисниците не само да ги организираат своите медиумски датотеки одделно, туку и да управуваат со нив со кликања на Музички филмови ТВ-серии Подкасти iTuneU Мелодии на ѕвонење Аудио книги Гласовни белешки итн.

4. Направете рингтон и конвертирате HEIC слики

Освен ефикасно пренесување на различни типови датотеки помеѓу различни уреди, корисниците би можеле да направат и свои сопствени мелодии според нивните потреби со оваа алатка! Покрај тоа, корисниците можеа да конвертираат фотографии во формат HEIC во други вообичаени формати за да можат лесно да ги гледаат на преносливи уреди!

Зошто да изберете Apeaksoft iPhone Transfer за Mac?

Постојат неколку причини зошто препорачуваме да го изберете производот на Apeaksoft пред другите:

1) Кориснички интерфејс: интерфејсот е интуитивен и лесен за користење, дури и ако некој никогаш претходно не користел слични алатки!

2) Висока компатибилност: Поддржува речиси сите видови преносливи IOS уреди кои работат со различни верзии, вклучително и iPhone-и iPads iPod touchs итн.!

3) Брза брзина: Брзината на пренос е многу поголема од користењето на традиционални методи како резервната копија на iCloud!

4) Безбедна и безбедна: целата пренесена содржина ќе се чува безбедна без никакви загуби во текот на процесот благодарение на нејзината напредна технологија!

5) Професионална услуга за клиенти: Нашиот професионален тим за услуги на клиентите обезбедува 24/7 поддршка преку е-пошта телефонски разговор во живо итн., осигурувајќи дека секој корисник добива навремена помош секогаш кога е потребно!

Заклучок:

Како заклучок, ако некој сака ефикасна доверлива алатка која ќе му помогне подобро да управува со содржината на IOS, тогаш дефинитивно треба да го испроба нашиот производ - Apeaksfot Iphone Tranfer For MAC! Со своите моќни карактеристики, кориснички интерфејс со висока компатибилност, брза и безбедно работење, професионален тим за услуги на клиентите, нема сомнеж дека оваа алатка ќе стане незаменлив дел од сечиј дигитален живот!

Целосни спецификации
Издавач Apeaksoft Studio
Страница на издавачи https://www.apeaksoft.com/
Датум на издавање 2022-04-06
Датум на додавање 2022-04-06
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за пренос и синхронизација на податоци
Верзија 2.0.50
Барања за ОС Macintosh
Барања Monterey macOS Big Sur macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra
Цена Free to try
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 41

Comments:

Најпопуларни