ScopeBox for Mac

ScopeBox for Mac 4.0.6

Mac / Divergent Media / 638 / Целосни спецификации
Опис

ScopeBox за Mac - врвна алатка за обезбедување квалитет на видео

Во денешното дигитално доба, видео продукцијата стана составен дел од нашите животи. Од создавање видеа на YouTube до производство на висококвалитетни филмови, побарувачката за видео содржина е во пораст. Меѓутоа, со ова зголемување на побарувачката доаѓа и потребата за подобри алатки за обезбедување квалитет кои можат да помогнат да се осигура дека финалниот производ ги исполнува индустриските стандарди.

Ова е местото каде што доаѓа ScopeBox. ScopeBox е моќна алатка за обезбедување квалитет на видеото дизајнирана специјално за корисници на Mac. Нуди широк спектар на функции и способности што го прават суштинска алатка за сите вклучени во видео продукција.

ScopeBox им овозможува на корисниците да ги заменат скапите хардверски уреди со една, евтина, флексибилна софтверска апликација. Ова значи дека повеќе не треба да инвестирате во повеќе хардверски уреди за да ја завршите работата - ScopeBox прави се.

Една од клучните придобивки од користењето на ScopeBox е неговата способност да ја пресоздаде секоја главна алатка за обезбедување квалитет на видео во евтин софтверски пакет лесен за користење. Ова вклучува монитори за преглед, монитори на бранови форми, вектори, аудиометри, хистограми на осветленост и RGB хистограми.

Со овие алатки што ви се на располагање, можете лесно да ја следите и прилагодите вашата снимка по потреба за да се осигурате дека ги исполнува индустриските стандарди. Без разлика дали работите на оценување на бои или прилагодување на нивоата на звук - ScopeBox ве опфати.

Друга одлична карактеристика на ScopeBox е неговата способност да служи како директен рекордер на диск. Ова значи дека можете да снимате директно од вашиот фотоапарат или друг влезен уред без да мора да користите дополнителен хардвер или софтвер.

Ова го прави неверојатно лесно и практично снимање на висококвалитетни снимки без да се грижите за проблеми со компатибилноста или други технички предизвици.

Генерално, ако барате се-во-едно решение за вашите потреби за обезбедување квалитет на видео - не гледајте подалеку од ScopeBox за Mac! Со своите моќни карактеристики и интерфејс за лесен за користење – сигурно ќе стане суштинска алатка во вашиот арсенал на креативни алатки!

Целосни спецификации
Издавач Divergent Media
Страница на издавачи http://www.divergentmedia.com
Датум на издавање 2020-05-18
Датум на додавање 2020-05-18
Категорија Видео софтвер
Под категорија ДВД-софтвер
Верзија 4.0.6
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 638

Comments:

Најпопуларни