KS Chromatic Tuner AU for Mac

KS Chromatic Tuner AU for Mac 2.2

Mac / Katsura Shareware / 915 / Целосни спецификации
Опис

KS Chromatic Tuner AU for Mac е моќен и разновиден приклучок за аудио единица што ви овозможува лесно да ги наместите гитарата, басот и другите музички инструменти. Овој тјунер со хроматска скала со 12 ноти е дизајниран да работи беспрекорно со апликациите-домаќини кои поддржуваат приклучоци за аудио единица за кориснички интерфејс на Какао, како што се GarageBand 1.1 и понова верзија, Logic Pro 7.1 и понова верзија, Logic Express 7.1 и понова верзија.

Без разлика дали сте професионален музичар или штотуку почнувате, KS Chromatic Tuner AU за Mac е совршена алатка која ќе ви помогне да постигнете точно штимање секој пат. Со својот интуитивен интерфејс и напредните функции, овој софтвер го олеснува прилагодувањето на вашиот инструмент брзо и прецизно.

Една од клучните карактеристики на KS Chromatic Tuner AU за Mac е неговата способност да детектира дури и најмали варијации во висината. Ова значи дека можете да бидете сигурни дека вашиот инструмент е совршено во склад пред да започнете да свирите или снимате.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата компатибилност со широк спектар на музички инструменти, вклучувајќи гитари, басови, виолини, виолончело, мандолини, бањо и многу повеќе. Без разлика дали свирите на акустичен или електричен инструмент, KS Chromatic Tuner AU за Mac ве покрива.

Покрај неговите моќни можности за подесување, KS Chromatic Tuner AU for Mac нуди и низа опции за прилагодување за да можете да го приспособите софтверот за да одговара на вашите специфични потреби. На пример, можете да изберете од различни режими на подесување, како што се стандардно подесување или алтернативни подесувања, како што се drop D или отворено G.

Можете исто така да ги приспособите поставките за чувствителност така што софтверот попрецизно реагира на вашиот стил на играње. И ако претпочитате визуелна повратна информација наместо аудио сигнали при дотерување на вашиот инструмент, тогаш постои опција и за тоа!

Севкупно KS Chromatic Tuner AU за Mac е суштинска алатка за секој музичар кој сака да се погрижи неговиот инструмент да звучи одлично секогаш кога ќе го свири! Па зошто да не го преземете денес?

Целосни спецификации
Издавач Katsura Shareware
Страница на издавачи http://www.katsurashareware.com/
Датум на издавање 2020-05-19
Датум на додавање 2020-05-19
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио софтвер за производство и снимање
Верзија 2.2
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 915

Comments:

Најпопуларни