Notenik for Mac

Notenik for Mac 3.7.0

Mac / PowerSurge Publishing / 80 / Целосни спецификации
Опис

Notenik за Mac е софтверска програма за продуктивност дизајнирана да им помогне на корисниците да одржуваат повеќе збирки белешки. Иако можеби се прашувате зошто на светот му е потребна уште една апликација за земање белешки, Notenik нуди уникатни карактеристики што ја издвојуваат од другите опции на пазарот.

Една од истакнатите карактеристики на Notenik е неговата употреба на обични текстуални датотеки за складирање белешки. Ова значи дека белешките може да се уредуваат на кој било уред со кој било уредувач на текст и лесно може да се синхронизираат помеѓу уредите што користат услуги како Dropbox. Оваа флексибилност гарантира дека вашите белешки се секогаш достапни, без разлика каде сте или каков уред користите.

Друга клучна карактеристика на Notenik е неговата способност да ракува со повеќе збирки белешки. Со овој софтвер, корисниците можат да креираат онолку папки колку што им се потребни за да ги одржуваат нивните белешки организирани и лесно да се најдат. Без разлика дали управувате со лични проекти или задачи поврзани со работата, Notenik го олеснува одржувањето на врвот на сè.

Notenik вклучува и вградени, независни од платформата ознаки кои им овозможуваат на корисниците да ги означат своите белешки и да ги организираат по категорија или тема. Овие ознаки се движат со белешките кога се синхронизираат помеѓу уредите и може да се уредуваат со кој било уредувач на текст што се користи за уредување на самата белешка.

Покрај ознаките, Notenik исто така им овозможува на корисниците да креираат обележувачи со додавање URL директно во белешка. Оваа функција им олеснува на корисниците да следат важни веб-локации или ресурси без да мора да се префрлаат помеѓу различни апликации или програми.

Конечно, едно нешто што го издвојува Notenik од другите апликации за земање белешки е неговиот едноставен формат на датотека. За разлика од некои други опции кои користат XML или HTML форматирање, Notenik користи флексибилно форматирање со квази-означување кое е и лесно за читање и едноставно за уредување.

Севкупно, ако барате моќна, но флексибилна апликација за земање белешки што ви овозможува да управувате со повеќе збирки белешки на сите ваши уреди, додека сè е организирано со ознаки и обележувачи - тогаш не гледајте подалеку од Notenik за Mac!

Целосни спецификации
Издавач PowerSurge Publishing
Страница на издавачи http://www.powersurgepub.com
Датум на издавање 2020-05-20
Датум на додавање 2020-05-20
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за идеи и мапирање на умови
Верзија 3.7.0
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 80

Comments:

Најпопуларни