Aiseesoft Mac FoneLab for Mac

Aiseesoft Mac FoneLab for Mac 10.1.86

Mac / Aiseesoft Studio / 8395 / Целосни спецификации
Опис

Aiseesoft Mac FoneLab за Mac е моќен софтвер за обновување податоци на iPhone дизајниран специјално за корисници на Mac. Тоа е одлична алатка која може да ги врати избришаните или изгубените текстуални пораки, iMessages, контакти, фотографии, историја на повици, календар, белешки, потсетник, обележувач на Safari, пораки и прилози за апликација Whats, гласовни белешки и многу повеќе.

Овој софтвер им овозможува на корисниците три режими за враќање на податоците на iPhone: Враќање податоци од уреди со iOS; Вратете ги податоците од датотеките за резервни копии на iTunes; Враќање податоци од резервните датотеки на iCloud. За корисници на iPhone 4/3GS, iPad 1 и iPod touch 4. Функцијата за обновување податоци на iPhone може да ги врати СМС-пораките фотографии контакти белешки потсетници Пораки на WhatsApp iMessages, календар на гласовна белешка за историја на повици и повеќе. Може да врати до 19 видови податоци вкупно.

За другите корисници на iPhone iPad и iPod touch, можете лесно да ги обновите контактите SMS-пораки за историја на повици, белешки за календарот, белешки за Safari Обележете го WhatsApp директно од вашите iOS уреди. Повеќе не треба да се грижите за губење на важни информации бидејќи овој софтвер ве опфати.

Вратете податоци од iTunes и iCloud резервни датотеки

Покрај враќањето на изгубените или избришаните датотеки директно од вашиот iOS уред, овој софтвер исто така ви овозможува да ги вратите изгубените или избришаните датотеки од резервната датотека на iTunes или резервната датотека iCloud. Ова значи дека дури и ако случајно сте избришале некои важни информации на вашиот уред, сепак е можно да ги вратите со помош на Aiseesoft Mac FoneLab за Mac.

Процесот на враќање на изгубените или избришаните датотеки е многу едноставен со овој софтвер. Сè што треба да направите е да го поврзете вашиот уред со компјутерот, изберете го соодветниот режим (да се опорави директно од уредот што се обновува од резервната датотека на iTunes или да се превзема од резервната датотека iCloud), потоа следете ги упатствата дадени од програмата.

Враќање на различни видови податоци

Aiseesoft Mac FoneLab за Mac поддржува широк опсег на типови датотеки, вклучувајќи текстуални пораки фотографии контакти белешки потсетници пораки на WhatsApp пораки iMessages историја на повици гласовна белешка календар Обележувачи на Safari документи за апликации прикачувања за пораки фотографии од апликации апликации видеа од апликации аудио итн.

Ова значи дека без разлика каков тип на информации сте изгубиле, постојат големи шанси оваа програма да ви помогне да ги вратите брзо и лесно.

Лесен за користење интерфејс

Една од најдобрите работи за Aiseesoft Mac FoneLab за Mac е нејзиниот кориснички интерфејс што го олеснува дури и за почетниците кои воопшто не се технолошки! Интерфејсот е добро дизајниран интуитивен и јасен, така што секој може да го користи без никакви тешкотии!

Компатибилност

Овој софтвер работи совршено на сите верзии на macOS, вклучувајќи macOS Big Sur Catalina Mojave High Sierra Sierra El Capitan Yosemite Mavericks Mountain Lion Lion Snow Leopard Leopard Tiger итн. Значи, без разлика која верзија на macOS ја извршувате на вашиот компјутер, Aiseesoft Mac FoneLab ќе работи беспрекорно без никакви проблеми!

Заклучок

Севкупно Aiseesoft Mac FoneLab за Mac е одлична алатка што секој корисник на iOS треба да ја има во својот арсенал! Со своите моќни карактеристики, компатибилност со интерфејс, лесна за употреба, со сите верзии на поддршка за macOS за различни типови датотеки итн., нема причина некој да се двоуми пред да ја преземе оваа неверојатна програма денес!

Преглед

Aiseesoft Mac FoneLab за Mac ви дава повеќе опции за враќање на датотеките изгубени од вашиот уред поради различни причини. Преку неговиот интуитивен интерфејс, можете да извршите неколку различни типови на скенирање и преглед на датотеки за да видите дали она што го барате е таму пред да го вратите.

Добрите

Различни типови на скенирања: Постојат три опции кога станува збор за видовите скенирања што можете да ги извршите за да ги вратите изгубените датотеки. Можете директно да скенирате уред, да се опоравите од резервната датотека на iTunes или да пребарувате резервна копија на iCloud. Сите овие опции работат брзо и ви обезбедуваат листа на датотеки што можете да ги прегледате кога ќе заврши скенирањето.

Презентација на резултати: Пронајдените датотеки се подредени по категории, кои се прикажуваат долж левата страна на екранот. Со избирање категорија се појавува список на поединечни датотеки, а потоа можете да ги прегледате од таму. Овој детален организациски систем го олеснува пронаоѓањето на датотеките што ги барате што е можно поедноставно.

Конс

Пробни ограничувања: Пробната верзија на оваа програма нуди многу ограничена функционалност. Како и повеќето програми од овој тип, можете само да скенирате за изгубени датотеки, но не и да ги вратите. Меѓутоа, дополнително, оваа програма го ограничува и бројот на записи за контакти и историја на повици што можете да ги прегледате на три, а исто така ќе ви овозможи само да гледате мали фотографии, а не целосни прегледи на нив.

Крајна линија

Aiseesoft Mac FoneLab обезбедува удобен интерфејс и значителна функционалност. Иако неговите пробни ограничувања се малку екстремни, тој функционира добро. Куповната цена за целосната верзија е 47,97 долари.

Забелешка на уредниците: Ова е преглед на целосната верзија на Aiseesoft Mac FoneLab за Mac 8.0.6. Пробната верзија има ограничена функционалност.

Целосни спецификации
Издавач Aiseesoft Studio
Страница на издавачи https://www.aiseesoft.com
Датум на издавање 2020-05-20
Датум на додавање 2020-05-22
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Друг софтвер iTunes & Ipod
Верзија 10.1.86
Барања за ОС Mac
Барања
Цена $71.96
Преземања неделно 7
Вкупно преземања 8395

Comments:

Најпопуларни