CSV2QBO Convert for Mac

CSV2QBO Convert for Mac 12.4.12

Опис

CSV2QBO Convert for Mac е моќен и лесен софтвер дизајниран да конвертира CSV-датотеки во формат QBO, кој е компатибилен со QuickBooks. Овој софтвер е идеален за бизниси кои треба да увезуваат финансиски податоци од различни извори во нивниот сметководствен систем.

Со само еден клик на копче, можете лесно да ги конвертирате вашите CSV-датотеки во формат QBO. Платформата е интуитивна и лесна за употреба, дури и за луѓе без искуство во компјутерски софтвер. Не ви се потребни посебни вештини или знаење за да ракувате со овој софтвер.

Една од клучните карактеристики на CSV2QBO Convert е неговата флексибилност при конвертирање на избраните. CSV податоци користејќи го режимот за преглед. Оваа функција ви овозможува да ги прегледате вашите податоци пред да ги конвертирате, осигурувајќи дека ги внесувате само релевантните информации во QuickBooks.

Софтверот поддржува и американски и европски формати на датуми, како и повеќе валути, што го прави погоден за бизниси кои работат во различни региони низ светот. Исто така, ви овозможува да обработувате и банкарски сметки и сметки со кредитни картички.

Друга одлична карактеристика на CSV2QBO Convert е неговата способност да презема трансакции од банки или компании со кредитни картички кои не поддржуваат. QBO формати или QuickBooks Direct Download. Ова значи дека можете лесно да внесувате финансиски податоци од различни извори без да се грижите за проблеми со компатибилноста.

Можете исто така да увезувате трансакции директно во QuickBooks или друга финансиска апликација користејќи го овој софтвер. Поддржува конверзија на податоци од Mint.com во QuickBooks, како и скенирани податоци кои може да се увезат директно во вашата финансиска апликација.

Ако треба да ги уредувате трансакциите пред да ги увезете, CSV2QBO Convert ви овозможува да го направите тоа користејќи Microsoft Excel или друга програма за табеларни пресметки. Потоа можете да ги изберете уредените трансакции (податоци до неколку години) и да ги увезете во Quicken.

Конечно, ако сакате автоматски конверзии да се прават на редовна основа, овој софтвер ве опфати! Можете да извршите автоматски конверзии како дел од скрипта без да имате директен пристап до вашите сметки или да барате информации за најавување.

Накратко, ако барате ефикасен начин за увоз на финансиски податоци од различни извори во вашиот сметководствен систем без да се грижите за проблемите со компатибилноста, тогаш не гледајте подалеку од CSV2QBO Convert for Mac!

Целосни спецификации
Издавач MoneyThumb
Страница на издавачи https://www.moneythumb.com
Датум на издавање 2020-05-22
Датум на додавање 2020-05-22
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за сметководство и наплата
Верзија 12.4.12
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion Java
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 187

Comments:

Најпопуларни