FixGo for Mac

FixGo for Mac 1.0

Mac / LuckyDog Technology Limited / 0 / Целосни спецификации
Опис

FixGo за Mac: Крајното решение за грешки во системот iOS

Дали ви е здодевно да се справувате со разни грешки на iOS системот што го спречуваат вашиот iPhone да функционира правилно? Дали сакате сигурна и лесна за употреба алатка која може да ги реши овие проблеми без да предизвика губење податоци или да бара техничка експертиза? Не гледајте подалеку од iToolab FixGo, конечното решение за сите ваши проблеми со iOS систем.

Како водечки снабдувач на софтверски решенија за уредите на Apple, iToolab го разви FixGo за да им помогне на корисниците да ги надминат вообичаените и сложени проблеми што ги засегаат нивните iPhone-и. Без разлика дали вашиот уред е заглавен во режимот за обновување, нема да се вклучи или го прикажува страшниот бел екран на смртта, FixGo може да ви помогне да го вратите во нормала со само неколку кликања.

Со својот интуитивен интерфејс и моќни карактеристики, FixGo е најдобрата алтернатива на iTunes кога станува збор за поправање на грешките на системот iOS. Не ви треба никакво техничко знаење или искуство за да ја користите оваа алатка - едноставно поврзете го вашиот уред со вашиот Mac компјутер и оставете FixGo да го направи останатото.

Ајде внимателно да погледнеме што го прави FixGo толку суштинска алатка за секој што поседува iPhone:

Лесен за употреба интерфејс

Една од најголемите предности на користењето на FixGo е неговиот кориснички интерфејс. Не ви се потребни никакви посебни вештини или знаења за да се движите низ менијата и опциите на програмата. Сè е јасно означено и организирано така што дури и почетниците корисници можат да разберат како функционира.

Влезете/Излезете од режимот за обновување со еден клик

Ако вашиот iPhone се заглави во режимот за обновување, можеби мислите дека нема друг излез освен да го вратите преку iTunes. Сепак, со функцијата Enter/Exit Recovery Mode со еден клик на FixGo, можете лесно да излезете од оваа ситуација без да изгубите податоци на вашиот уред.

Поправете ги вообичаените проблеми со системот iOS со стандарден режим

Опцијата Стандарден режим во FixGo ви овозможува да ги поправите најчестите проблеми со системот iOS, како што се замрзнати екрани или уреди кои не реагираат без да предизвикате губење на податоци. Ова значи дека ако нешто тргне наопаку со вашиот iPhone додека ажурирате или инсталирате нови апликации, не мора да се грижите за губење на сите ваши фотографии, контакти или други важни датотеки.

Напреден режим за тврдоглави проблеми

За посериозни проблеми како црни екрани или јамки за подигање каде стандардниот режим не успева; стапува во игра напредниот режим кој често предизвикува губење податоци, но ги поправа тврдоглавите проблеми кои стандардниот режим не може да ги поправи

Компатибилност со сите iPhone и iPad уреди

Без разлика дали поседувате постар модел како iPhone 6s Plus кој работи на верзијата IOS 9.x.x; понови модели како iPhone X кои работат на верзијата IOS 14.x.x; iPad Pro работи на iPadOS 14.x верзија; итн., iToolab обезбеди компатибилност со сите модели, така што секој може да има корист од користењето на овој софтвер

Достапна е бесплатна пробна верзија

Немате ништо да изгубите ако ја испробате нашата бесплатна пробна верзија пред да ја купите целосната верзија бидејќи им овозможува на корисниците да влезат/излезат од режимот за обновување со еден клик без притискање на копчињата на уредот и да поминат низ целиот процес или користејќи Стандарден режим/Напреден режим, но го ограничува конечниот чекор до купувањето

Во заклучок,

FIXGO на iToolab нуди лесно за користење решение за сите кои се соочуваат со тешкотии поврзани со оперативните системи на нивните Apple уреди, вклучително и iPhone и iPad. Со својот интуитивен интерфејс, моќни карактеристики, компатибилност со сите модели; FIXGO обезбедува мир на умот знаејќи дека секогаш има некој на располагање кој разбира како функционираат овие производи кога работите ќе тргнат наопаку!

Целосни спецификации
Издавач LuckyDog Technology Limited
Страница на издавачи https://itubego.com/
Датум на издавање 2020-08-06
Датум на додавање 2020-08-06
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Алатки за системот
Верзија 1.0
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни