Free iTunes Backup Extractor for Mac

Free iTunes Backup Extractor for Mac 5.8

Опис

Free iTunes Backup Extractor за Mac е моќен софтвер кој им овозможува на корисниците на iPhone, iPad и iPod да извлечат податоци од нивната резервна копија на iTunes и да ги префрлат на нивниот Mac компјутер. Овој софтвер поддржува различни типови податоци, вклучувајќи фотографии, видео, пораки, контакти, листа на камера, историја на повици, белешки, пораки и прилози на WhatsApp, потсетници и настани во календарот. Дополнително, може да извлече и обележувачи на Safari од вашата резервна копија на iTunes.

Со инсталираниот бесплатен iTunes Extractor за резервни копии за Mac на вашиот компјутер, можете лесно да враќате податоци од шифрирани резервни копии на iTunes користејќи ја вашата лозинка за резервна копија. Оваа одлика осигурува дека сите ваши чувствителни информации остануваат безбедни додека сè уште се достапни кога е потребно.

Овој софтвер е компатибилен со сите iOS уреди, вклучувајќи ги и најновите модели на iPhone, како што е серијата iPhone 12. Работи беспрекорно и со уредите iPad и iPod Touch.

Една од најкорисните карактеристики на Free iTunes Backup Extractor за Mac е неговата способност да ги прегледа извлечените податоци пред да ги пренесе на вашиот компјутер. Ова значи дека можете брзо да пребарувате низ фотографии или пораки без претходно да ги префрлите.

Корисничкиот интерфејс на овој софтвер е едноставен, но интуитивен што го прави лесен за секој да го користи без оглед на техничката експертиза. Главниот прозорец прикажува листа на достапни резервни копии заедно со детали како што се името на уредот и датумот на креирање.

За да извлечете податоци од резервна копија на iTunes, едноставно изберете ја саканата резервна датотека од списокот и кликнете на „Започни скенирање“. Процесот на скенирање може да потрае некое време во зависност од големината на резервната датотека, но штом ќе завршите, ќе ви биде претставен список со достапни типови податоци кои потоа можете да ги изберете поединечно или на големо.

Откако ќе ги изберете сите посакувани датотеки, едноставно кликнете на копчето „Обнови“ кое се наоѓа во долниот десен агол за да започнете да ги пренесувате на тврдиот диск на вашиот Mac компјутер. Ќе ви биде побарано да изберете дестинациона папка каде што ќе се зачуваат извлечените датотеки пред да започне процесот на пренос.

Целокупниот бесплатен iTunes Backup Extractor за Mac е одлична алатка за секој кој има потреба од пристап до податоците за резервна копија на нивниот iOS уред без да има пристап директно преку самиот уред. Неговата леснотија на користење во комбинација со неговите моќни карактеристики го прават овој софтвер суштинска алатка во пакетот алатки на секој корисник на iOS!

Целосни спецификации
Издавач ThunderSoft
Страница на издавачи
Датум на издавање 2020-09-01
Датум на додавање 2020-09-01
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Алатки за iTunes
Верзија 5.8
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 7

Comments:

Најпопуларни