RingPlus for Mac

RingPlus for Mac 1.2

Опис

RingPlus за Mac: Врвен создавач на рингтонови за iPhone

Дали сте уморни од истите стари мелодии на вашиот iPhone? Дали сакате да креирате уникатни и персонализирани мелодии кои го одразуваат вашиот вкус за музика? Не гледајте подалеку од RingPlus за Mac, врвниот производител на рингтонови за iPhone.

Со RingPlus, можете да правите мелодии како што сакате, користејќи ја речиси секоја прекрасна достапна музика. Со само еден клик, овој софтвер ќе го промени вашиот рингтон на iPhone без iTunes. И, се разбира, лесно управува со мелодиите на вашиот iPhone. Тоа е најдобриот производител на рингтонови за iPhone што може да создава мелодии што ви припаѓаат само вам.

Но, она што го издвојува RingPlus од другите производители на рингтонови на пазарот е неговата способност да користи музика или видео од каде било на вашиот компјутер или онлајн. Едноставно обезбедете врска или преземете и оставете го RingPlus да го направи останатото. Секој формат (како mp3, mp4, acc, ape, wav, flv, flac) ќе се смени во рингтон на iPhone без никакви проблеми.

Создавањето популарни мелодии никогаш не било полесно со едноставниот интерфејс за влечење и спуштање на RingPlus. Не ви се потребни никакви технички вештини или знаење за да направите уникатни и персонализирани мелодии со овој софтвер.

И ако преземањето медиуми е она што го барате - не гледајте понатаму! Со оваа функција обезбедена од RingPlus за Mac што ги прави работите поедноставни - скоро сите медиумски ресурси за видео и звук на интернет (на пример YouTube и Vimeo) може да се преземат бесплатно!

Па зошто да се задоволите со здодевни стандардни мелодии кога можете лесно да ги имате нарачаните? Преземете го RingPlus денес и започнете да создавате уникатни и персонализирани мелодии што одразуваат кој сте вие!

Целосни спецификации
Издавач RingPlus
Страница на издавачи
Датум на издавање 2020-09-18
Датум на додавање 2020-09-18
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за мелодија
Верзија 1.2
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 4

Comments:

Најпопуларни