Turnover for Mac

Turnover for Mac 1.62

Опис

Промет за Mac: Врвен софтвер за MP3 и аудио за љубителите на музиката

Дали сте уморни од тоа што треба рачно да прескокнувате низ песните во вашата листа за репродукција? Дали сакате софтвер кој може да помогне да се генерираат плејлисти засновани на специфични опсези на BPM? Не гледајте подалеку од Turnover за Mac, врвниот софтвер за MP3 и аудио за љубителите на музиката.

Со Промет, можете да допирате низ цели листи за репродукција со ништо повеќе од континуирано допирање на копчето Враќање. И наместо да треба да чекате секоја песна да започне, Turnover може автоматски да скокне напред за да можете веднаш да започнете со допирање. Ова го олеснува прескокнувањето на песните што не одговараат на вашето расположение или темпо и ја одржува музиката да тече беспрекорно.

Но, тоа не е сè - Turnover има и низа функции дизајнирани специјално за фитнес ентузијасти. Може да помогне да се генерираат плејлисти во специфични опсези на BPM за тренинзи со фиксно темпо, вклучувајќи плејлисти од 180 чекори во минута за ефикасно трчање. Ова значи дека секогаш ќе имате совршена саундтрак за да ве мотивира за време на вежбањето.

Покрај напредните функции за управување со плејлисти, Turnover нуди и низа други алатки и опции дизајнирани да го подобрат вашето искуство со слушање. На пример:

- Приспособливи брзи копчиња: можете да доделите приспособени кратенки копчиња на која било функција во Turnover, што го олеснува контролирањето на репродукцијата без да ја напуштите тастатурата.

- Репродукција без празнини: со поддршка за репродукција без празнини, нема паузи помеѓу песните - само беспрекорни транзиции од една песна во друга.

- Поддршка за вкрстување: ако претпочитате понепречена транзиција помеѓу патеките, Turnover поддржува и вкрстување.

- Поддржани повеќе аудио формати: без разлика дали вашата музичка библиотека е составена од MP3 или FLAC-датотеки (или нешто помеѓу нив), Turnover ве покрива.

И ако сето тоа не беше доволно, Turnover е исто така неверојатно лесен за користење и интуитивен. Неговиот чист интерфејс го прави едноставно и едноставно управувањето со дури и големи музички библиотеки со леснотија.

Значи, без разлика дали барате полесен начин за управување со вашите постоечки плејлисти или сакате алатка која може да помогне да се генерираат нови врз основа на специфични критериуми (како темпото), не гледајте подалеку од Turnover за Mac - врвното софтверско решение за MP3 и аудио!

Целосни спецификации
Издавач Asar
Страница на издавачи http://www.asar.com/
Датум на издавање 2020-05-27
Датум на додавање 2020-05-27
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Медиа плеери
Верзија 1.62
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Цена $4.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 75

Comments:

Најпопуларни