Audio Overload for Mac

Audio Overload for Mac 2.2.1

Mac / Richard Bannister / 1473 / Целосни спецификации
Опис

Audio Overload за Mac е моќен MP3 и аудио софтвер кој ви овозможува да слушате автентични препеви на класични песни на видео игри. Овој софтвер го имитира звучниот хардвер на старите конзоли и компјутери, обезбедувајќи ви извонредно искуство што ве враќа назад во времето.

Без разлика дали сте љубител на класични видео игри или едноставно уживате во слушањето ретро музика, Audio Overload е совршена алатка за вас. Со својата напредна технологија за емулација, овој софтвер може прецизно да ги репродуцира звучните ефекти и музиката од некои од најпознатите иконски игри во историјата.

Една од клучните карактеристики на аудио преоптоварувањето е неговата способност да имитира повеќе типови хардвер за звук. Ова значи дека може прецизно да ги репродуцира уникатните звуци произведени од различни конзоли и компјутери, вклучувајќи ги оние од популарните системи како Nintendo Entertainment System (NES), Super Nintendo Entertainment System (SNES), Sega Genesis/Mega Drive, Commodore 64 (C64), Atari ST/STE/TT/Falcon, Amiga 500/1000/2000/3000, Apple IIgs, PC-Engine/TurboGrafx-16/SuperGrafx и многу повеќе.

Со интуитивниот интерфејс на Audio Overload, лесно е да пребарувате низ омилените саундтракови за игри и да ги слушате на вашиот Mac компјутер. Можете исто така да приспособите различни поставки, како што се нивоата на јачина на звук и поставките на еквилајзерот за да го дотерате вашето искуство со слушање.

Друга одлична карактеристика на Audio Overload е неговата поддршка за различни формати на датотеки. Без разлика дали имате MP3 или други аудио датотеки зачувани на вашиот компјутер или претпочитате стриминг музика на интернет преку услуги како YouTube или SoundCloud - овој софтвер ве покрива!

Покрај неговите импресивни способности за емулација и поддршка за повеќе формати на датотеки, Audio Overload нуди и низа други корисни функции. На пример:

- Управување со плејлисти: Создадете сопствени листи за репродукција со вашите омилени песни.

- Репродукција без празнини: уживајте во беспрекорните транзиции помеѓу песните без никакви прекини.

- Crossfade: Непречено спојте една песна во друга за поизвонредно слушање.

- Мешање/повторување: приспособете како се репродуцираат песните врз основа на вашите преференции.

- Кратенки на тастатурата: Брзо пристапувајте до вообичаените функции користејќи кратенки на тастатурата.

Севкупно, ако барате лесен за употреба, но моќен софтвер за MP3 и аудио што ви овозможува повторно да доживеете некои од најголемите моменти од игрите преку нивните иконски саундтракови - не гледајте подалеку од Преоптоварување со аудио!

Целосни спецификации
Издавач Richard Bannister
Страница на издавачи http://www.bannister.org/software/
Датум на издавање 2020-05-28
Датум на додавање 2020-05-28
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Медиа плеери
Верзија 2.2.1
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1473

Comments:

Најпопуларни